Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ :Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα




Οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ΑΔΑΚΑ δεν είναι πρόβατα. Ξέρουν τι να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή.
Δεν χρειάζονται καμιά υπόδειξη. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος, όταν ρωτήθηκε ποιον θα υποστηρίξει την Κυριακή. Ευχαρίστησε  τους συνεργάτες του για τον καθαρό και έντιμο αγώνα που έδωσαν . Επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι ο συνδυασμός του δεν είχε καμία κομματική υποστήριξη και πολεμήθηκε σκληρά . Εξαπέλυσε βολές κατά των δύο πρώτων συνδυασμών που δεν κατέθεσαν κανένα πρόγραμμα και απλά ζητούν την ψήφο του κόσμου.
Επέκρινε περισσότερο τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου όπου υπάρχου ετερόκλητα σχήματα (όπως και στου Δ. Πασόη, σε μικρότερο βαθμό). Εκτίμησε ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο αυτοί που νομίζουν ότι θα γλυτώσουν τους καταλογισμούς. Μάλιστα εξέφρασε την ‘άποψη ότι ο Δ. Μπίνος όταν λέει ότι θα βρει επενδυτές για την περιοχή  , εννοεί σαφέστατα ότι θα ξεπουλήσει όσο-όσο τον πλούτο της Αλμωπίας (Λουτρά Πόζαρ, Γεωθερμικό πεδίο Σωσάνδρας κλπ).
Κατηγόρησε τον Δημήτρη Πασόη για ολιγωρία στο θέμα των πορισμάτων για τα Λουτρά, την ΔΕΥΑ , Το κτίριο στο οικόπεδο των προσκόπων και τα οικόπεδα γύρω από το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Υπογράμμισε , ότι εκτός από τον ίδιο και τον Γιάννη Σηφάκη που παρουσίασαν κάποιο πρόγραμμα, υπάρχει και το ποσοστό της αποχής. Αν προστεθούν τα ποσοστά αυτά , ξεπερνούν το 50. Συνεπώς όποιος και εάν εκλεγεί  θα  είναι μειοψηφία και θα εκπροσωπεί ουσιαστικά τον λαό της Αλμωπίας.
Ο Συνδυασμός του θα συνεχίσει δυναμικά και αδέσμευτα  για το καλό του τόπου.  Ξεκαθάρισε ακόμα ότι η συνεργασία με τον Σώρρα θα συνεχιστεί και θα καταθέτει τις προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο .
Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί τη Τετάρτη σις 11.15 από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙ 94,7 και 99,2 .


2 σχόλια:

  1. ανδρεα ενας καλος τσομπανος εχει πιο πολλα προβατα απο οσους ψηφοφορους ειχες εσυ,ασε το κοσμο στην υσηχια του κ μη ασχολεισαι πλεον με τη πολιτικη,δε το κατεχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.50 pm. εσυ ομορφουλη ψαχνεις για γαμπρο οποτε μην κανεις τον φωστηρα , επωνυμα οτι θες να πεις .Ο κ. Κογιος τα λεει όλα επωνυμα εσυ για ποιο λόγο κρυβεσαι μαλλον ντρεπεσαι για την προσωπικότητα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)