Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων του Δημήτρη Πασόη






Έγινε το απόγευμα της Παρασκευής , ξαφνικά η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ», στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία.

Πριν την παρουσίαση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο της θητείας που πέρασε και τους στόχους που θέτουν για το μέλλον . Εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιάννη Σηφάκη κατά κύριο λόγο και κατά του Δημήτρη Μπίνου , σε πιο ήπιο τόνο όμως.
. Εντύπωση προκάλεσε η σφοδρή επίθεση του προέδρου της ΔΕΥΑ Ν. Παρούτογλου κατά του Γιάννη Σηφάκη, σχετικά με την κριτική που ασκεί στο επιτευγμα της μείωσης του χρέους του Δημου.  . Σφοδρότερη όμως ήταν η επίθεση κατά του Δ. Μπίνου , για τον οποίο χωρίς να τον κατονομάσει δήλωσε ότι συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του  «αρχιστράτηγους» διαφορετικών κομμάτων που συστρατεύτηκαν για  να κερδίσουν τον Δήμο , χωρίς να λένε τίποτα απολύτως.Παρά μόνο στόχο έχουν να μπουν στον Δήμο από το παράθυρο.  Συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους καταδικασμένους , ανθρώπους με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων  κλπ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα  της επιχείρησης των Λουτρών , υποστήριξε ότι το χρέος από 1, 5 εκ .ευρώ μειώθηκε σε 400 χιλ και είναι βιώσιμο. Προέβλεψε δε ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο


13 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ.....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ....

      Διαγραφή
    2. PRWTOS KAI ME DIAFORA THA EINAI O KURIOS PASOHS,O KOSMOS KSEREI NA KRINEI KALA KAI THA TO DEITE!

      Διαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...
    Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει το τερμάτισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοης ξανά δήμαρχος μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χρέος των λουτρών γιατί υπάρχει? Υπήρχαν μόνο έσοδα και μηδέν έξοδα. Δεν έγινε ούτε μισό έργο. Τόσο πολύ κόστισαν οι προσλήψεις των δύο και πέντε μηνών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανίκανοι σε όλα. Τους ήρθε Δανειο απο το κράτος ( χωρίς αυτοι να κάνουν τίποτα) πληρώθηκαν με αυτο κάποια χρέη, όλα τα εγκατέλειψαν ( Καθαριοτητα, χωρια κλπ) και το μονο που θελουν ειναι να κρατήσουν τους μισθούς τους, απολυστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ??
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμαθα επεσε πολυ χειροκροτημα στον αποστολιδη αληθεια ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ..ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ??ΞΑΝΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μονο ντροπη αρμοζει για τα λεγομενα σας. Και ερωτω. Για ποια νεα εποχη για την Αλμωπια μιλατε του 2010 η του 2014. Μας δουλευετε.κυριοι που βριζετε τους αλλους. Ενω κι εσεις ειστε πολιτικες κωλοτουμπες με διαπλοκες βρωμικων μεταγραφων. Οπως ο κυριος Αποδτολιδης τωρα χερι χερι με τους Ιωαννιδαιους για τη ψηφο. Σιγουρα ανομοιογενη πραγματα αλλα οσκοπος αγιαζει τα μεσα. Τι κοροιδα ψηφοφοροι ειμαστε κυριε Παρουτογλου με τα κενα και τα κακιωμενα λεγομενα σου. Κυριακη κοντη γιορτη. Ολες οι διαπλοκες στο φως. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)