Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας



 


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, κι έπιασε αμέσως δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παράλληλα με τον αγωνιστικό
προγραμματισμό, ανέλαβε και άμεσα δράση για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Έτσί κυκλοφόρησαν και πωλούνται από τους ανθρώπους της διοίκησης, οι λαχνοί για την κλήρωση ενός κλιματιστικού SANYO inverter 12.000 BTU(προσφορά του Στέλιου Πραγκαλάκη). Οι φίλαθλοι για ακόμη μία φορά, καλούνται να κάνουν τον «καθήκον» τους, ενισχύοντας οικονομικά ανάλογα με την διάθεση και δυνατότητα τους, την ομάδα μας. Περισσότερες πληροφορίες για την κλήρωση, μπορείτε να πληροφορηθείτε από τους ανθρώπους της διοίκησης.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα εξετάζει όλες τις περιπτώσεις διαθέσιμων προπονητών, με προτεραιότητα τον περσινό προπονητή Γιώργο Τσιμπίνη που ομολογούμενως άφησε αξιόλογο έργο. Παρελθόν από την ομάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές Δ. Γάκης, Χ. Κορώνας και Αθ. Γκουτούδης που για προσωπικούς λόγους, θα συνεχίσουν κατά πάσα πιθανότητα σε άλλες ομάδες(Κουφάλια, Μ. Μοναστήρι) τη ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα τη νέα χρονιά, ενώ σίγουρη θεωρείται η μετακίνηση του Γιάννη Κούμπου στον Εθνικό Γαζώρου(FOOTBALL LEAGUE) όπου προπονείται ήδη.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει αρχίσει αμέσως και ήδη έγιναν οι πρώτες κρούσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη» η μεταγραφή ενός νεαρού ταλαντούχου μέσου από ομάδα του νομού Θεσ/νικης.
Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου:


Πρόεδρος: Ανδρέας Κουτσοκώστας
Α' Αντιπρόεδρος: Λάζαρος  Α. Τζάκρης
Β' Αντιπρόεδρος Παναγιώτης: Πιτσάρης
Γραμματέας: Στέφανος Αλμπάνης
Ταμίας: Αναστάσιος Αλευρούδης Μ.
Γενικός Αρχηγός: Ηλίας Μπουράκης
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Βασίλειος Ζαμιούδης Σ.
Έφορος Ποδοσφαίρου: Νικόλαος Μπουράκης
Έφορος Υλικού: Ιωάννης Πιτσάρης
Μέλη:  Κων/νος Καραγιάννης,
Νικόλαος Μπρατσούδης,
Ευάγγελος Λιάλης Θ.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΑΠΌ ΤΟ  @

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)