Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας



Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Έδεσσας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου. Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Γιώγας και Πέτρος Πριβαρτιτσάνης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Αναστάσιος Δίου.

Από τον κ. Υφυπουργό ζητήθηκε χρηματοδότηση για τη βελτίωση της λειτουργίας και την ενίσχυση των δράσεων του Μουσείου Καρυδιάς που είναι αφιερωμένο στον Καπετάν Άγρα. Ο κ. Υφυπουργός, που κατάγεται από την ίδια περιοχή με τον Μακεδονομάχο ήρωα, δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δράσεων του Μουσείου, προκειμένου να βελτιωθεί η προβολή και η λειτουργία του χώρου.
Επίσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για το μνημείο των πεσόντων αεροπόρων στο Πάτημα και ζήτησε ένα παροπλισμένο μαχητικό αεροσκάφος για να τοποθετηθεί στην περιοχή του μνημείου, αίτημα που έγινε δεκτό.
Τέλος, ζητήθηκε η συνδρομή του κ. Λαμπρόπουλου και η διαμεσολάβηση του προς την Υπηρεσία Αξιοποίησης Μονάδων Στρατού, προκειμένου να παραχωρηθεί το σύνολο του Στρατοπέδου Καλιαγκάκη στο Δήμο Έδεσσας.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας δήλωσε ότι στο πρόσωπο του κ. Λαμπρόπουλου βρήκαμε έναν φίλο της περιοχής, που μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον Δήμο Έδεσσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)