Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εκτός ψηφιακής τηλεόρασης η Ξιφιανή




Με το σημείωμα μου θέλω να γνωστοποιήσω ότι η κοινότητα Ξιφιανής που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί με την λήψη τηλεοπτικού σήματος φαίνεται ότι και τωρα εν όψει της ψηφιακής κάλυψης της
Ελληνικής επικράτειας  θα μείνει και  πάλη πίσω. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της DIGEA   το  Σεπτεβριο  του 2014 θα καλυφτεί επί τέλους ο Δήμος Αλμωπίας με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Βέβαια εξαιρείται η Ξιφιανή η οποία θα υπαχτεί στους τοπικούς αναμεταδότες που θα προγραμματιστούν (σύμφωνα με την DIGEA ) στο μέλλον.( Κατά την γνώμη μου « ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι »  ).
Μάλλον θα ζήσουμε ότι και με το αναλογικό σήμα εδώ 40 χρόνια
Αν υπάρχουν αρμόδιοι  σε αυτόν τον τόπο ας ενδιαφερθούν, αλλά και οι κάτοικοι επί τέλους ας κινητοποιηθούν . Πρέπει κάποτε και η Ξιφιανή να δει τηλεόραση.
Κατσέλης Αθανάσιος
Κάτοικος Ξιφιανής

6 σχόλια:

  1. Τι να σε κάνω φίλε Κατσέλη, Πασόη ήθελες στις εκλογές που μας πέρασαν, τώρα περίμενε τις άλλες εκλογές ???? ,ενώ εμείς στην Κωνσταντία θα έχουμε DIGEA . Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι φίλε Πασχαλίδη , αν έβγαινε ο Πασόης θα είχαμε ??
      Α.Κ.

      Διαγραφή
  2. Η Αριδαια δλδ βλεπει ψηφιακα αυτη τν στιγμη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριδαια δλδ βλεπει ψηφιακα αυτη τν στιγμη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, ώρα 2π.μ.

    στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.

    Σε αυτό το περιοχικό switch-off του έργου της μετάβασης θα ενεργοποιηθούν συνολικά 21 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας [συμπεριλαμβανομένου και των Σποράδων], Τρικάλων, Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, καθώς επίσης και της Βόρειας Εύβοιας.

    http://www.digea.gr/234/article/1855/Epomeno-simeio/el

    http://www.digea.gr/project_images/Images/Coverage/C.%20Macedonia%20-%20Thessalia%20-%20C.%20Greece/C.%20Macedonia%20coverage%20map.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)