Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Όλα υπό διάλυση



ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 

Επαληθευτήκαμε πλήρως με το χθεσινό μας δημοσίευμα , ότι ή απαρτιές στην τακτική γενική συνέλευση  της επιχείρησης των Λουτρών  και του δημοτικού συμβουλίου , αναμένονταν αμφίβολες.
Στην συνέλευση των Λουτρών η απαρτία ήταν οριακή , ενώ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ακολούθησε , κάποιοι την έκαναν …κατσίκα για να μην υπάρξει  απαρτία και να μην γίνει η συνεδρίαση .

Η πλειοψηφία  κατάφερε να βάλει στο τσεπάκι της και την όποια υπάρχουσα αντιπολίτευση , η οποία ψήφισε την έγκριση των αποδοχών του Δ.Σ. , και την απάλλαξε από κάθε ευθύνη  όπως και τους ελεγκτές .
Το θέμα για τις αμοιβές του Δ.Σ. , πριν το 2010, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά . Το έθεσε με αίτημά της η πρώην πρόεδρος της επιχείρησης.
Ο Μάκης Δεμίρης από τον συνδυασμό του Πέτρου Ζέρζη , άσκησε οξεία κριτική , υπενθυμίζοντας ότι αυτό όφειλαν να το πράξουν το 2011 , αλλά τότε . λόγω εκδικητικότητας ή λόγω άγνοιας δεν το έπραξαν , καταψηφίζοντας τα πάντα . ΄Ασκησε ακόμα κριτική για ανυπαρξία έργου στα Λουτρά , ενώ εξέφρασε απορίες για το μέγεθος του χρέους .
Η διοίκηση   υποστήριζε ότι μειώθηκε στις 400 χιλ , αλλά στα χαρτιά φαίνονται 800 χιλ ευρώ. Αριθμός μεγάλος αφού η επιχείρηση τον μόνο που έκανε ήταν υποτίθεται η αποπληρωμή του χρέους
Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης υπερασπίστηκε του έργου τους που ήταν κύρια η εξυγίανση της Επιχείρησης. Επισήμανε για μια ακόμα φορά τις μεγάλες δυσλειτουργίες που δημιουργεί το συγκεκριμένο καθεστώς λειτουργίας ,σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τομέα.  ( Το είχε ξαναπεί και έχει απόλυτο δίκαιο. Όμως δεν έκαναν τίποτα απολύτως  για να το ρυθμίσουν )
Υποστήριξε ότι τα έσοδα μειώθηκαν σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές , απειδή καταργήθηκε το λουτρικό επίδομα, ενώ η επιχείρηση , λόγω της οικονομικής συγκυρίας , αναγκάστηκε να μειώσει τις τιμές.
Ο Δήμαρχος έδωσε για μια ακόμα φορά τα εύσημα στην Διοίκηση για την χρηστή  διαχείριση.

7 σχόλια:

  1. θα πρεπει να μας ενημερωσεις ποιοι ειναι αυτοι που την εκαναν κατσικα, αποτιι ξερω ειχε και σοβαρα θεματα να συζητησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχολείο ήταν θέμα ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περισσότερη δημοσιοτηταααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών έχουμε? ο κόσμος φαντάζεται και υποθέτει πολλά και διάφορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι τα εγκατέλειψαν όλα, ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου εχει μειωθει οαριθμος των επισκεπτων και των λουομενων πως γινεται και εχουν αυξηθει οι αναγκες και γινονται τοσο μεγαλες απευθειας αναθεσεις και μαλιστα στα ιδια ατομα συνεχως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπάρχει πουθενα πίνακας αναρτημένος με όσους εργαζονται με συμβαση στο Δημο Αλμωπίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)