Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η «πρώτη» του Αλμωπού



Έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση της διοίκησης , της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών του Αλμωπού.

Ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης που επανέρχεται στον  Αλωπό μετά  από αρκετά χρόνια , καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές . Παρουσίασε τους συνεργάτες του Γιάνη Τσαμαρδό τεχνικό Διευθυντή και Γιώργο Παντελίδη προπονητή των τερματοφυλάκων . Αναφέρθηκε στους  παλιούς σήμερα ποδοσδφαιριστές  της ομάδας  τους οποίους είχε βρει παλαιότερα νεαρούς ποδοσφιαριστές να στελεχώνουν την ομάδα. Σήμερα εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Αλμωπού . Έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας και  αναφέρθηκε κυρίως σε διαδικαστικά ζητήματα περισσότερο. Έκανε γνωσό ότι αναμένεται να προστεθούν σύντομα και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποιόι επιστρέφουν από τις διακοπές , ενώ έκανε γνωστό ότι θα προστεθούν και κάποιες μεταγγραφές .
Στην συνέχεια οι πδοσφαιριστές  έκαναν ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις. Από την πλευρά της διοίκησης βρέθηκαν πολλά μέλη , μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Ζέρζης. Ο Πρόεδρος Κώστας Γάτσος,απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων .












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)