Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη Τύπου για το ΠΟΖΑΡ- ΦΕΣΤΙΒΑΛ




ΤΗΝ βοήθεια των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την καλύτερη προβολή  των εκδηλώσεων  ΠΟΖΑΡ- ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ζήτησε η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου -Τσιαντάκη , μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου  που δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Τόνισε παράλληλα και τις ασύγκριτες φυσικές ομορφιές της περιοχής.  Προφανώς ήρθε σε αντίθεση με την πρακτική των διοργανωτών που μάλλον ποντάρουν σε άλλα , μεγάλα κατά την άποψη τουςεκτός νομού , ΜΜΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πάνελ της συνέντευξης δε υπήρχε ούτε ένας Λουτρακιώτης –μέλος του Συλλόγου Νέων που  όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις είναι ο διοργανωτής.
Ο απερχόμενος δήμαρχος  Αλμωπίας , σε απολογητικό ύφος ( σε ποιον άραγε) παραδέχτηκε ότι το μόνο που έκανε ο Δήμος , ήταν να παραχωρήσει τον χώρο( αυτό έλλειπε ακόμα , να μην το κάνει δηλαδή. ) και τίποτα παραπάνω . Μάλιστα εμφανίστηκε και παραπονούμενος γιατί …δήθεν τους κατηγορούν  για συνεισφορά στις εκδηλώσεις.
Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου αναφέρθηκαν στο μέγεθος των εκδηλώσεων . Τόνισαν με έμφαση ότι τα 200 μέλη του συλλόγου εργάζονται εθελοντικά με προσωπικό κόστος  και χωρίς κανένα όφελος κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)