Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τελειωμό δεν έχει το θέατρο του παράλογου στον Δήμο Αλμωπίας




Αφού περίμεναν μισή ώρα να γίνει απαρτία  για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, στο τέλος έριξαν και ένα «κεκλεισμένων των θυρών »,
ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Ο Χρήστος Χουρσόγλου , αφού έκανε σειρά ερωτήσεων κυρίως για την άρδευση και την πλήρη εγκατάλειψη του κάμπου και αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις την αποχωρούσα διοίκηση επειδή έφερε θέματα της οικονομικής επιτροπής στο δημοτικό συμβούλιο , επικαλούμενη και εκεί μη απαρτία και  αφού την κατήγγειλε για πολιτική υποκρισία , αποχώρησε από την αίθουσα.
Στην συνέχεια ο Νίκος Αποστολίδης, καυτηρίασε την στάση του Χρήστου Χουρσόγλου , που κατά την άποψή του έφυγε ντροπιασμένος , επειδή όσα ρώτησε δεν είχαν καμία βάση , έπλεξε το εγκώμιο της απερχόμενης διοίκησης. Στα τρισίμυση χρόνια δεν ακούστηκαν οι λέξεις «αρπαχτές» ή ατασθαλίες , όπως τα προηγούμενα 12,5 χρόνια που ήταν  δημοτικός σύμβουλος. Τόνισε την διαφάνεια που υπήρχε. Πριν προλάβει όμως να τελειώσει ήρθε ο ίδιος ο δήμαρχος να τον διαψεύσει , ζητώντας να μείνουν στην αίθουσα μόνο δημοτικοί σύμβουλοι και να συζητηθεί θέμα που αφορούσε πρώην δήμαρχο του Εξαπλατάνου κεκλεισμένων των θυρών . Το δικαιολόγησε ως προσωπικό ,αλλά κάθε άλλο παρά προσωπικό ήταν , αφού αφορούσε καθαρά θέμα του Δήμου. 
Κονιορτοποιόντας για μια ακόμα φορά την διαφάνεια

Σύμφωνα με πληροφορίες για το επίμαχο θέμα  κατατέθηκαν δύο προτάσεις .  Μία για αναβολή και μία για άσκηση ένδικων μέσων . Τελικά πέρασε η δεύτερη με ψήφους  9-4.
Οι διοικητικές αποβολές που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη πέρασαν με ψήφους 12-1 .


Παρόντες ήταν:

Παρούτογλου Νικόλαος
Καλδερεμτζή Δέσποινα
Ιωαννίδης Ιωάννης
Καραμαριάς Σταύρος
Μπαγκή Αικατερίνη
Ταγκαλίδης Γεώργιος
Δεμιρτζίδης Θωμάς
Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Σπρίτος Χρήστος
Τζέκος Πέτρος
Χρήστου Αναστάσιος
Νικολαϊδης Κων/νος,
Χουρσόγλου Χρήστος (αποχώρησε  στα θέματα της ημερήσιας διάταξης)
Αποστολίδης Νικόλαος

Απόντες
Τραπεζανίδης Γεώργιος
Τσαβδάρης Αναστάσιος
Κανονίδης Βασίλειος
Δούκα Αθηνά,
Ζέρζης Πέτρος
Ζιάκα - Βαλιανάτου Μαρία-Κωνσταντίνα
Αραμπατζής Αναστάσιος, αντιπρόεδρος
Σπελέτας Ματθαίος
Τζιβιτζίδης Γεώργιος
Δεμίρης Πρόδρομος
Κετικίδης Ιωάννης
Μπίνος Χρήστος
Κόϊος Πασχάλης

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΥΣΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΌΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΌΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΫΥΛΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ .ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΧΩΡΊΣ ΣΠΆΣΙΜΟ ΑΥΓΏΝ ΟΜΕΛΈΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)