Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κάνουν έρανο στην Υδραία για το χωματόφραγμα



ΑΝΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ


Είδαν απόειδαν στην Υδραία και αποφάσισαν να κάνουν έρανο προκειμένου να γίνει το χωματόφραγμα στον Αλμωπαίο ποταμό για να μπορέσουν να ποτίσουν τα χωράφια τους.
Όπως έκανε γνστό ο πρώην πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αριδαίας Δημήτρης Αβραάμ , η κατάσταση είναι απελπιστική.
Μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ(97,1 FM , ) ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος , χαρακτήρισε γενικά οξύ το πρόβλημα της άρδευσης. Κάλεσε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Το πρωί μάλιστα επισκέφθηκε ξανά την περιοχή μαζί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αριδαίας Γρηγόρη Ταρασίδη , όπου και διαπίστωσαν την τυρράνεια των αγροτών που αντλούν νερό  με τρακτέρ. 

6 σχόλια:

  1. το οξυ προβλημα ειναι το χρημα.αντι να καλεσεισ τον δημαρχο να επιτελεσει το καθηκον του,κανε και εσυ μια χειρονομια προσφεροντασ 1000 ευρω,οπωσ εκανε ο πασοησ.οσο υποχρεωση εχει ο πασοησ αλλη τοση εχεισ και εσυ Κε μπινο.μη νομιζεισ επειδη αναλαμβανεισ τον σεπτεμβρη εισαι ανευ ευθυνων.το εν λογω εργο ειναι παρανομο και αφου ασχολεισαι με τα κοινα θα συνεισφερεισ.Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Η Α Ν Ο Χ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ., ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
  2. Ωραία δήλωση του Νέου δήμαρχου .Μήπως κάτι μας κρύβει η πράγματι δεν υπάρχουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κανουν ερανο να μαζεψουν μυαλα και να τους τα βαλουν στα κεφαλια τους. Γιατι οι ανθρωποι που μας διοικουν ειναι ανεγκεφαλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opoios theli na paei fylaki as paei na to klisi to fragma o isageleas perimeni!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια κατάντια και εικόνα δεν παρουσίασε καμία δημοτική αρχή στην ιστορία της Αλμωπίας από το 1912 έως σήμερα. Τουλάχιστον ας έδειχναν λίγη αξιοπρεπεια οι "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ". Το χαρακίρι ίσως διορθώσει λίγο την εικόνα της υστεροφημίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)