Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Σύλληψη πατέρα και γιου για λαθρεμπόριο οινοπνευματωδών ποτών




Στη σύλληψη πατέρα και γιου, ηλικίας 51 και 28 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και κατάσχεση 474 φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο τελωνείο Σκύδρας, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Γιαννιτσών.

Όπως ανακοινώθηκε, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, που επέβαινε ο 51 χρόνων επιχειρηματίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Σε έρευνα της οικίας του στο οποίο βρισκόταν ο 28χρονος, καθώς και του καταστήματος των προαναφερομένων, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)