Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αλμωπός-ΠΑΟΚ - Κ17 0-2
























Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αριδαία , το απόγευμα της Τρίτης,  ο Αλμωπός έχασε με 0-2 από την ομάδα K17 του ΠΑΟΚπου επέστρεφε από την προετοιμασία που έκανε στον Άγιο Αθανάσιο. Οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους. Ο Αλμωπός χρησιμοποίησε και αυτός παίκτες κάτω των είκοσι χρονών . ΄

Εγινε ένα καλό παιχνίδι με περισσότερες φάσεις κυρίως στο β΄ημίχρονο.
Στο 10΄ο  ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 12΄ο Κώνστας βιάστηκε και δεν έπιασε το σουτ από καλή θέση όπως θα ήθελε. Στο 38΄ο Κλιγγόπουλος πιάνει ωραίο σουτ από κοντά , αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού αποκρούει σωτήρια.
Στο 42΄ο Κλιγγόπουλος σουτάρει , αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο Καρατζίδης. Το κόρνερ εκτελείται , αλλά η δυνατή κεφαλιά του Δοδοντσάκη περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 47΄ο Κώνστας από καλή θέση πιάνει αδύναμο σουτ.
Στο 60΄είναι η σειρά του Αλμωπού να χάσει καλή ευκαιρία . Μετά από εκτέλεση φάουλ με υπερένταση και προβολή του Θεοδωρίδη , αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ  Σαμπάνης στη γωνία του στη ρίζα του δοκαριού.
Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ. Ο Ταχματζίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή εκμεταλλεύεται κακή συννενόηση της άμυνας και  με σουτ μπανάνα κρεμάει τον τερματοφύλακα Παυριανίδη κάνοντας το 0-1.
Στο 85΄ο Ευθυμίου χάνει καλή ευκαιρία . Στο 86΄από καλή θάση ο Κασσάς σουτάρει δυνατά αόυτ. Στο 89. Ο Ευθυμίου διαμορφώνει το τελικό 0-2
Διαιτητής Γ. Μιχαηλίδης ( Μεθόδης  Σλατίντσης , Χρήστος Γεωργίου)ΣΔ Πέλλας

ΑΛΜΩΠΟΣ    (ΜΠΙΛΗΣ) Καρατζίδης ( 46΄Παυριανίδης), Χατζηγρηγορίου , (65΄Κασσάς),Δεμίρης,Σαπουντζής(72΄Ι.Δεμίρης),Θεοδωρίδης( 72΄Λαμπρίδης)
Παπαγεωργίου , Ελευθεριάδης,Κώνστας, Ορτζάνης, Φανιάδης(46΄Μήντσης),Τσόλκας (85΄Τ. Τσόλκας).



ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης) Τοτολίδης(46΄ Σαμπάνης, Δοδοντσάκης Χαραλαμπίδης, Λιάπτσης, Κλιγγόπουλος, Παναγιωτίδης, Καπρέτσος, Κοτούσης, (46΄Ταχματζίδης) Κωνσταντίνου, Καρασαββίδης(14΄Ευθυμίου)
Στο β έπιαξαν και οι : Μίσκοβιτς,Νέστoρας,  Δημητρίου, Μελεκίδης, Ατματζίδης, Ζαμπέκης, Καραϊσκος

1 σχόλιο:

(3)