Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ BASKETBALL CAMP CROSS OVER ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ



 




Επέστεψε η αποστολή του ΓΑΣ Έδεσσας από το Κραγκούγεβατς της Σερβίας όπου συμμετείχε στην 3η περίοδο του camp CROSS OVER 2014 ( 1-11 Αυγούστου ). Η συμμετοχή της ομάδας της πόλης μας ήταν απολυτά επιτυχημένη, καθώς πέρα από τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές του, συνοδεύτηκε και με διακρίσεις.

Η αποστολή του ΓΑΣ Έδεσσας ήταν κοινή με τη αποστολή του Ζαφειράκη Νάουσας. Οι αθλητές και οι προπονητές των δύο συλλόγων συνεργάστηκαν αρμονικά, «χτίζοντας» σχέσεις φιλίας και εκτίμησης. 
Η αποστολή του ΓΑΣ Έδεσσας με επικεφαλή τον προπονητή του συλλόγου Γιάννη Μπιτέρνα, αποτελούνταν από του παρακάτω αθλητές: Αδάμ Άγγελο, Γάτσο Άγγελο, Μποζίνη Γιώργο, Παπαδόπουλο Τρύφων, Σαμπάλη Τάσο, Σταυρόπουλο Κώστα, Σταυρόπουλο Χρήστο. 
Η αποστολή του Ζαφειράκη αποτελούνταν από 8 αθλητές με επικεφαλή τον προπονητή του συλλόγου Τούφα Ηρακλή. Ακόμη στην «Ελληνική αποστολή» συμμετείχε και η ομάδα του Νέου Ρύσιου Θεσσαλονίκης με 13 άτομα συνοδευόμενα από την προπονήτρια του συλλόγου Ελένη Καφαντάρη (Α1 Γυναικών) και την διεθνή αθλήτρια του συλλόγου Ναυσικά Σταυρίδου η οποία παρακολούθησε κα το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων του camp.
Στην 3η περίοδο που συμμετείχε ο ΓΑΣ Έδεσσας συμμετείχαν 130 αθλητές/αθλήτριες από την Σλοβενία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αυστρία, Καναδά, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα. Συνολικά 600 αθλητές θα συμμετάσχουν και στις τέσσερις περιόδους του camp.
Οι νεαροί αθλητές του ΓΑΣ αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις που σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμες στην μπασκετική τους πορεία. Πέρα από τις εμπειρίες υπήρξαν και σημαντικές διακρίσεις για του αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αναδείχτηκε 1ος στα σουτ δύο πόντων στην ηλικία των γεννημένων το 1999 και 4ος στο 2 εναντίον 2. Ο Κώστας Σταυρόπουλος αναδείχτηκε 1ος  στο 2 εναντίον 2 στην ηλικία των γεννημένων το 2001-2002. Ο Γιώργος Μποζίνης αναδείχτηκε 2ος στο 2 εναντίον 2 στην ηλικία των γεννημένων το 2000. Ακόμα οι Σαμπάλης Τάσος, Άγγελος Αδάμ, Άγγελος Γάτσος και Παπαδόπουλος Τρύφων συμμετείχαν στους ημιτελικούς των σουτ δύο πόντιων.
 
ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
 
Ο προπονητής του Ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ Έδεσσας κ. Σταυρόπουλος, καλεί τους παρακάτω αθλητές του ΓΑΣ να βρίσκονται την Κυριακή 24 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο « Έλενα» για την πρώτη ενημέρωση.
Οι καλούμενοι αθλητές είναι οι: Αδάμ Άγγελος, Αντωνιάδης Διογένης, Αργυρός Βασίλης-Απόστολος, Γάτσος Γιώργος, Δοδόπουλος Χρήστος, Λουκόφτσης Λευτέρης, Λούσης Άγγελος, Μακρίδης Βαγγέλης, Μακρίδης Τηλέμαχος, Μπίκου Πέτρος, Μποζίνης Γιώργος, Σαμπάλης Τάσος, Σιβένας Αλέκος, Σταμπουλής Πέτρος, Σταυρόπουλος Παντελής, Τότλης Τρύφων, Τσακώντσης Αλέξανδρος, Τσολάκης Γιώργος.   
Οι αθλητές θα ενημερωθούν από το προπονητικό team για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και θα γνωρίσουν το νέο Δ.Σ του Συλλόγου  που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)