Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Οι αγρότες πληρώνουν τον πόλεμο των γραφειοκρατών



TO MONO BLOG ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Όταν η αλήθεια δεν συμφωνεί με την άποψη των γραφειοκρατών , τόσο το χειρότερο για την αλήθεια
Σε σκληρό  και αθέατο πόλεμο φαίνεται και δίνει την εντύπωση ότι εξελίσσεται η κατασκευή του χωματοφράγματος στον Αλμωπαίο ποταμό.

Μετά τις διαμαρτυρίες αγροτών της Υδραίας και Αριδαίας που βλέπουν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται (ευτυχώς που ήταν και οι βροχές), και όσα μεσολάβησαν με την παρέμβαση των νεοεκλεγμένων , η ΔΕΚΕ , εντελώς «αυθόρμητα» έστειλε έγγγραφο με το οποίο απαγόρευε κάθε προσέγγιση και παρέμβαση .

 Για τον λόγο αυτό ο εργολάβος δεν ολοκλήρωσε τις εργασίες

 Έγγραφο που για άγνωστους λόγους κράτησε κρυφό ο Δήμαρχος. Δεν μένει πλέον να παρέμβει ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας , που είναι η προϊστάμενη αρχή και να εξηγήσει επιτέλους τι ισχύει και την δεν ισχύει.
Καλά τα πολιτικά παιχνίδια , αλλά όλα έχουν και ένα όριο . 
Είναι δε μεγάλη ντροπή που στην ΔΕΚΕ υπάρχουν στελέχη της  από την Αλμωπία που θα μπορούσαν τόσα χρόνια να δώσουν νόμιμη λύση. 


5 σχόλια:

  1. To θέμα πρέπει να απασχολήσει πολύ σύντομα το νέο δημοτικό συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Και την απόδοση ευθυνών για τίς 52.000,00 € που πληρώθηκαν για μελέτες και άδειες που ( απεδείχθη) ότι δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα (τι ακριβώς ανετέθη, ποιός ανέθεσε και ποιός παρέλαβε τις μελέτες κλπ). Και φυσικά για τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο Δήμος για την νομιμοποίηση της συγκεκριμένης επέμβασης που χρειάζεται να γίνεται κάθε χρόνο ( τί ύψος χωματοφράγματος χρειάζεται, μπορεί να βγεί άδεια με τα υφιστάμενα πρανή χωρίς άλλες επεμβάσεις κλπ). Ο καιρός; που αιρετοί και υπηρεσίες του δήμου με ανευθυνότητα και ευθυνοφοβία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ( με αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα σε αυτή την συγκυρία χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ακόμη να καίγεται ο κάμπος ) πρέπει να τελειώσει ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τη γράφει πάντα και όχι μόνο όταν το συμφέρει!! Ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ καλά τα λέει ο κύριος Σηφάκης παραπάνω κι ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τέτοια εγκλήματα!
    Αλήθεια, τις κατεστραμμένες σοδειές από πού θα τις αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι;
    Απ' το κράτος, επομένως από εμάς; Και, γιατί όχι από την ίδια την δημοτική αρχή που δεν τόλμησε να αποφασίσει για άλλη μια φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ειχες ΓΙΑΝΝΗ τι ειχα παντα...................................................................................................

    Τι κανεις ΓΙΑΝΝΗ -κουκια σπερνω.......................ΓΙΑΝΝΗΣ πινει ΓΙΑΝΝΗΣ κερναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η αντιλαμβάνεστε "παροιμιωδώς" την αντιπολίτευση, ξέρουμε να λέμε κι εμείς:
      ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

      Διαγραφή

(3)