Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ανασυντάσσεται η Ελπίδα Έδεσσας



 

Την Πέμπτη 7/8/2014 και ύστερα από διαδοχικές επαφές παλαιών και νέων παραγόντων που τους ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και την Ελπίδα Έδεσσας, δημιουργήθηκε μια επιτροπή σωτηρίας η οποία στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα που είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Κωσταντίνος Ξενάκης
Α Αντιπρόεδρος:  . Eric Oppong-Yeboah
Β Αντιπρόεδρος: Στάθης Ουλεμάνης
Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Αδάμ
Ταμίας: Θεοδωρος Κουρατζόγλου
Υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων: Χρήστος Δημητριάδης
Μέλη: Απόστολος Τσόμπανος, Θεόδωρος Γιοβανούδας
Το αμέσως επόμενο διάστημα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρισκόταν προ των πυλών της διάλυσης, με τις κατάλληλες ενέργειες η επιτροπή σωτηρίας  βρέθηκε στη ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας, την Τετάρτη 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Κλησοχωρίου στην Έδεσσα.  Στόχος της νέας διοίκησης είναι να χτίσει πάνω σε στερεές βάσεις με γερά θεμέλια κάτι δυνατό, κάτι που δεν θα διαλύεται από έναν άνεμο. Πάνω απ’ όλα όμως να χτίσει κάτι που θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Πλέον η ιστορική Ελπίδα Έδεσσας παρά τις αντίθετες προβλέψεις φίλων και εχθρών θα δώσει κανονικά το παρόν στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.
-Η επιτροπή σωτηρίας ζητά την βοήθεια όλων, Διοικούντων-Προπονητών-Φιλάθλων μα πάνω απ’ όλα του Θεού για να τα καταφέρει.
- Αναδιοργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάει κάτι καινούριο.
- Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η προπονητική ομάδα της Ελπίδας, οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το έμψυχο υλικό της ομάδας  και θα  κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, με πολλές εκπλήξεις.
- Η επιτροπή σωτηρίας της Ελπίδας Έδεσσας ευχαριστεί  όλους όσους παρευρέθηκαν στην επίσημη 1η προπόνηση καθώς και τον εκπρόσωπο της Ιερά Μητρόπολης  Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας Αβραάμ Τουμπίδη για την τέλεση του αγιασμού της ομάδας.

Τέλος ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία του Δήμου Έδεσσας καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)