Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Η Τρόικα απαιτεί να κλείσουν ΑΠΕ-ΜΠΕ και TV100-FM100



Όπως αναφέρεται σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά", που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο, οι Τροϊκανοί απαιτούν να... ακολουθηθεί η διαδικασία της ΕΡΤ τόσο στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσο και σε όλα τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα,
μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και αυτά της Θεσσαλονίκη (fm100-tv100). Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη απαίτηση θα αποτελέσει μέρος των προαπαιτούμενων που θα πρέπει να εφαρμοστούν από την Κυβέρνηση τους επόμενους μήνες.

Αν το ζήσουμε και αυτό, τότε πολύ σύντομα ΕΣΗΕΜΘ και ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να μετονομαστούν σε Ενώσεις Άνεργων Συντακτών καθώς ένας ολόκληρος κλάδος θα έχει μόνο ανέργους.

Ήδη μεγάλες εφημερίδες όπως η "Μακεδονία" και ο "Αγγελιοφόρος" αδυνατούν να πληρώσουν τους εργαζόμενους τους και τους έχουν με... έναντι, με αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να προκηρύσσονται απεργίες, ενώ κάποιοι άλλοι που παριστάνουν τους εκδότες της πλάκας δίνουν μηνιάτικο 250 και 300 ευρώ για ταυτόχρονη απασχόληση σε ραδιόφωνο, σάιτ και εφημερίδα μαζί.

Όπως θα έλεγε και ο Αυλωνίτης: "Ω, ρε που πάμε..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)