Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταβατική Διοίκηση στα Λουτρά Πόζαρ





ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ ΠΡΟΣ Δ. ΠΑΣΟΗ

 «ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ»

Μεταβατική , χαρακτήρισε την Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος και αναλαμβάνει τη προεδρία. Αιτιολογώντας την απόφασή του τόνισε μεταξύ άλλων την μεγάλη βαρύτητα που δίνει στην επιχείρηση η οποία αποτελεί μοχλό Ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή . Θέλει να  διαπιστώσει ο ίδιος πολλά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία και τον επόμενο στρατηγικό σχεδιασμό.
Αναπληρωματικός ορίστηκε ο Σίμος Σωτηριάδης
Αντιπρόεδρος :Δ. Βέσκος (Αναπλ. Μαρτίνα Ζιάκα)
Διευθύνων  Σύμβουλος  Χρήστος Δήμτσης( αν. Γ. Νίτσης)
Μέλη: Γιάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) (αναπληρ. Τάσος Θεοδωρίδης)
Πέτρος Ούτσκας ( αν. Γιάννης Γιάτσος)
Σάνια Πέγιου  ( αν.Γαβαλάκη)
Μελπομένη Μπουρνάζη ( αν.Γιασκουλίδου)
Γιάννης Μπίνας (αν. Κατερίνα Αδραμάνη)
Μαρία Τραϊανού


Ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης , αφού αρχικά αμφισβήτησε τον τρόπο εκλογής της Διοίκησης , (που και ο ίδιος έκανε με τον ίδιο τρόπο)  χαρακτήρισε αντιδημοκρατική τη διαδικασία  εκλογής της νέας Διοίκησης.  Κατά την άποψή του  και σύμφωνα με το… εθιμικό  δίκαιο (άραγε τι χρειάζονται οι νόμοι και το καταστατικό;) έπρεπε να συμμετάσχει στο Δ.Σ.  το ύφος του κ. Πασόη «υβριστικό» . Οι κάτοικοι δια της ψήφου εκφράστηκαν για το χωριό , στο οποίο και είναι πρόεδρος ο Ι. Μποτσφάρης..
ο εκλεγμένος Πρόεδρος Γιάννης Μποτσφάρης, ο οποίος όπως είπε ο απερχόμενος Δήμαρχος, εκφράζει την πλειοψηφία του χωριού, επειδή πήρε …περισσότερους ψήφους. .ο Δ Μπίνος χαρακτήρισε
Ο Ανδρέας Κόγιος χαρακτήρισε ¨πλασματικό» το ποσοστό που πήρε ο Δ. Πασόης , διότι εκμεταλλεύτηκε τα Λουτρά και μέσω των διορισμών στην επιχείρηση  ουσιαστικά εξαγόρασε τις ψήφους. Συνεπώς δεν μπορεί να μιλάει για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις.
Ο  Δήμαρχος Δ. Μπίνος χαρακτήρισε θετικό το έργο του απερχόμενου  προέδρου  Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «καθαρό άνθρωπο, λογικό, που έχει τα πράγματα οριοθετημένα».
Ο Γ. Ιωαννίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση. Εξέφρασε όμως την πικρία του  γιατί το απερχόμενο Δ.Σ. αναγκάστηκε λόγω της κατάστασης που επικρατούσε να περιοριστεί σε οργανωτικό  και διαχειριστικό ρόλο, με στόχο να κρατήσει την επιχείρηση βιώσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)