Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ του Θανάση Αγαπητού




Την Πέμπτη 2 Οκτώβρη εκδικάζεται η έφεση ενάντια στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση για τον δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και τους 2 εργαζόμενους δημοτικούς υπαλλήλους, Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυριαζόπουλο.
Η υπόθεση αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων ΟΤΑ και της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων ενάντια στη φιέστα του Φούχτελ με Δημάρχους της περιοχής, μετά από έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών και παρά την πρωτόδικη απόφαση. Η εκδίκαση της υπόθεσης συμπίπτει με το προκλητικό ερωτηματολόγιο του Φούχτελ προς τους δήμους και τις περιφέρειες, με το οποίο απαιτεί στοιχεία που αφορούν τον πληθυσμό, τις υπηρεσίες, τις υποδομές και στοχεύει σε ένα οικονομικό πλιάτσικο ιδιωτικοποιήσεων και ξεπουλήματος σε όφελος του κεφαλαίου, ειδικά του γερμανικού.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!



Θα είμαστε πάλι εκεί, αλληλεγγυοι στους αγωνιστές, προασπιζόμενοι τους αγώνες του λαού μας για το δικαίωμα στην εργασία, τη μόρφωση και τα δημοκρατικά δικαιώματα!
Συγκέντρωση Αλληλεγγύης Σωματείων, Συλλόγων Εκπαιδευτικών, πολιτικών και κοινωνικών φορέων
Πέμπτη 2/10, 11 πμ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Θεσσαλονίκης
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!

ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ Κυνέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ
ΕΞΩ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ!

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ του Θανάση Αγαπητού και των 2 εργαζόμενων δημοτικών υπαλλήλων, Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυριαζόπουλο

Δείτε:
   Το χρονικό της υπόθεσης
   Ψηφίσματα από σωματεία και συλλόγους,
Μπορείτε να στείλετε ψηφίσματα και δηλώσεις αλληλεγγύης στο ismilios@gmail.com και στο Blog που ενημερώνει για την υπόθεση: http://agwnas.wordpress.com/ (agwnas3@gmail.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)