Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Κυλλήνη κλιμάκιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας




Τα ιαματικά λουτρά Κυλλήνης επισκέφτηκε το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2014 κλιμάκιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στα πλαίσια των εξορμήσεων του Συλλόγου στις ιαματικές πηγές όλης της Ελλάδας.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο Γενικός  Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ειδικός Γραμματέας Γεράσιμος Κιφοκέρης, ο Ταμίας Γεώργιος Πλαγάκος και το μέλος Γλυκερία Σπύρου.

Το προεδρείο του συλλόγου συναντήθηκε με το γενικό διευθυντή της επιχείρησης OLYMPIA RIVIERA RESORT, η οποία διαχειρίζεται τη λουτρόπολη Κυλλήνης,  Μιχάλη Μιναδάκη με τον οποίο συζήτησε το σχεδιασμό της επιχείρησης για την λουτρόπολη.
Προβληματισμό στα μέλη της αποστολής δημιούργησε η πτώση των επισκέψεων στην λουτρόπολη, τάση η οποία υπάρχει πανελλαδικά, κύρια λόγο της περικοπής από τα ασφαλίστηκα ταμεία του λουτρικού επιδόματος, αλλά και απόρροια της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας, καθώς και η αδυναμία να λειτουργήσει άμεσα το σύνολο των εγκαταστάσεων της λουτρόπολης Κυλλήνης.
Ενθαρρυντική για το μέλλον της λουτρόπολης αποτελεί η αναμονή της αναγνώρισής της, καθώς και το γεγονός ότι η επιχείρηση σχεδιάζει την προβολή της και στο εξωτερικό, προκειμένου να προσελκυστούν ευρωπαίοι πολίτες να επισκεφτούν τα λουτρά.

Το προεδρείο του συλλόγου έθεσε τον κ. Μιναδάκη το ζήτημα της διεύρυνσης του χρόνου λειτουργίας της λουτρόπολης για μεγαλύτερη χρονική περίοδο (όλο το χρόνο), καθώς και της λειτουργίας του συνόλου των εγκαταστάσεων που κατασκεύασε ο Ε.Ο.Τ.
Τον ενημέρωσε, επίσης, για τους στόχους του συλλόγου και τους αγώνες που κάνει εδώ και 10 χρόνια για την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού. Καθώς και για τις εξελίξεις σχετικά με την ένταξη του θερμαλισμού στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και τις ερωτήσεις από μέλη του κοινοβουλίου σχετικά με το ζήτημα.

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της λουτρόπολης, όπου συζήτησε με λουόμενους, για την άποψη τους για τις εγκαταστάσεις και τα ζητήματα που έβαλλαν.

Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ευχαριστεί την OLYMPIA RIVIERA RESORT και τον γενικό διευθυντή κ. Μιναδάκη για την φιλοξενία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)