Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Προβλήματα στο Κ.Υ. Αριδαίας



 

Επείγοντα θέματα που αφορούν την φροντίδα υγείας στην Αλμωπίας , συζήτησαν στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας Στέλλα Φωτοπούλου.
Συζητήθηκε η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Αριδαία. Η κ. Φωτοπούλου αναφέρθηκε στα δύο χαλασμένα ασθενοφόρα και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας με γενικούς γιατρούς.
Συμφώνησαν στην κάλυψη με γιατρούς    των περιφερειακών ιατρείων   Λουτρακίου  και  Θεοδωρακίου. Ακόμα συμφώνησαν ότι είναι  παράλογο το ΚΥ  Αριδαίας να καλύπτει το 80% τις εφημερίες του ΚΥ Αρνισσας και οι παιδίατροι του να απασχολούνται συχνά στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Συζήτησαν  ακόμα και για τη συντήρηση του κτιρίου για να γίνει λειτουργικότερο. Συμφώνησαν να επισκεφτεί κλιμάκιο την 3 ΔΥΠΕ  για να θέσει όλα αυτά τα ζητήματα. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
και να αγωνιστεί για όλα αυτά τα ζητήματα.

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η δέσμευση του Δημάρχου για ν' αγωνιστεί, ακόμα καλύτερα όμως, θα είναι τα έργα του Δημάρχου. Ας μην μείνουμε γι' άλλη μια φορά με λόγια και υποσχέσεις, δεσμεύσεις, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε΄'παιδια που ειναι ο χουρσογλου΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την εκανε κιαπτη δευα λουης ο εχων λυσεις για τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)