Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς αντιμισθία ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης




Σε μια προσπάθεια να προλάβει τους  «παροικούντες στην Ιερουσαλήμ» και τους « άσπονδους»  φίλους του  διευκρίνησε ότι ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου , χωρίς ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν για το αξίωμα του προέδρου. Μια θέση που υπηρέτησε πριν 12 χρόνια στον τότε πρώτο «Καποδιστριακό» Δήμο Αριδαίας , με Δήμαρχο τον Σάκη Χατζηδημητρίου. Δήλωσε συγκινημένος, ενώ δήλωσε ότι θα τιμήσει το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν .

Τόνισε  «το Δημοτικό Συμβούλιο, μου έκανε την κορυφαία τιμή να με εκλέξει πρόεδρό του. Θα τιμήσω αυτή την εντολή, ασκώντας τα καθήκοντά μου με γνώμονα τη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού που πρέπει να αποτελεί την έκφραση της συμμετοχικής δημοκρατίας, την ισονομία των πολιτικών παρατάξεών του και την αποτελεσματικότητα στη χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών και δράσεων αλληλεγγύης, με όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας. Είθε να επικρατήσει η πολιτική σκέψη, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, η ειλικρίνεια, ο ρεαλισμός, η αυτοκριτική και οι προσωπικές φιλοδοξίες να γίνουν θυσία στο βωμό της προσφοράς».
χαρακτηριστικά ότι

3 σχόλια:

  1. Μας δουλεύει? Αφού ο μισθός του είναι μεγαλύτερος από τον μισθό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου!! Και όπως θα έκανε ο καθένας μας..προτίμησε τον μεγαλύτερο μισθό!! Μη θεωρεί τον κόσμο ηλίθιο! και το παίζει ήρωας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο μισθος του προεδρου ειναι 700 ευρω τι περιμεναται ο μισθος του σαν δασκαλος ειναι περισσοτερος για αυτο χωρις αντιμισθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε ρε σωτηριαδη... απο καπου θα τα παρεις παλι... ξερεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)