Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Πέλλα - Εξαπλάτανος 2-2







Σ' έναν αγώνα με αρκετές συγκινήσεις και ένταση, η Πέλλα παραχώρησε ισοπαλία στον Εξαπλάτανο. Στο πρώτο 20λεπτο οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς αγωνιστικούς ενδοιασμούς και η μπάλα ανεβοκατέβαινε με μεγάλη συχνότητα προς τις δύο περιοχές.
Η Πέλλα είχε όμως τις μεγάλες ευκαιρίες, αφού έμπαινε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Βογιατζής, Γεωργιάδης, Βόλκος και Μπρατσούδης οι πρωταγωνιστές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις, όμως αστόχησαν στην τελική προσπάθεια από πλεονεκτική θέση. Ο Εξαπλάτανος που είχε καλή ανάπτυξη σ' αυτό το διάστημα, δεν κατάφερνε να πατήσει περιοχή, κι αναλώθηκε σε μακρυνά αδύναμα και άστοχα σουτ. Στο 30' μετά από παλικαρίσια προσωπική προσπάθεια ο Βόλκος κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Πέλλα. Από κεινο το σημείο κι έπειτα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, κι αυτή ήταν η γηπεδούχος που παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πέλλα ήταν καταιγιστική και πήρε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα. Δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Μπρατσούδη, Γεωργιάδη και Χωραφά, ενώ σε κάθε σχεδόν επίθεση δημιουργούσε τις προϋποθέσεις. Η αστοχία και η τύχη κράτησαν τον Εξαπλάτανο στο παιχνίδι, που όμως δεν μπορούσε να απειλήσει με τον ανορθόδοξο τρόπο που το επιχειρούσε.Έτσι στο75' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μπρατσούδη από αριστερά και σπάσιμο της μπάλας στη μικρή περιοχή, αμυντικός των φιλοξενουμένων την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το.2-0 για την Πέλλα. 
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι «κλείδωσε» για την Πέλλα. σ' ένα δίλεπτο ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, με τον Εξαπλάτανο να εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις δύο και μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην πρώτη στο 87' μετά από μακρυνή μπαλιά και αμυντική ασυνεννοησία από την Πέλλα, κέρδισε πέναλτι το οποίο ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως . Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βακιάνης και μείωσε το σκορ σε 2-1, δίνοντας ξανά ελπίδες στην ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα. Θετικό αποτέλεσμα που ήρθε στο 90', όταν και πάλι με τον ίδιο τρόπο από μακρυνή μπαλιά, ο Βακιάνης με άψογο κοντρόλ μέσα στην περιοχή και εξαιρετική ενέργεια ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Ευχές για "βίο ανθόσπαρτο" στον τερματοφύλακά της Πέλλας Άρμεν Ογκανέζωβ, που νυμφέυθηκε χθες την εκλεκτή της καρδιά του.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Μπουράκης, Νουσιόπουλος, Τόζογλου, Σταυρακάκης, Γεωργιάδης(Χωραφάς), Καραμούζας(Παναγιωτέλης), Χαχαμίδης, Μπρατσούδης, Βόλκος(Ριζόπουλος) Βογιατζής.



Με πληροφορίες από το @ pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)