Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Εξορμήσεις από την νέα Γραμματεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας-Βεγορίτιδας



 




Η νέα Γραμματεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας-Βεγορίτιδας συνεχίζει τις επαφές με τοπικούς φορείς και κοινωνικές ομάδες. Μετά την συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας,
η Γραμματεία συναντήθηκε με το Δ.Σ. και με μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Έδεσσας. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύουν στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών και την υγιή επιχειρηματικότητα. Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και γενικότερα τον χώρο. Η Γραμματεία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. για την αποδοχή της πρόσκλησης για συνάντηση και για την φιλοξενία.
 Η Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας θα συνεχίσει και θα εντείνει τις επαφές και τις δράσεις της. Αρχές Νοεμβρίου θα οργανώσει εκδήλωση με θέμα τα τεράστια προβλήματα χρηματοδότησης και υπερχρέωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Θα ακολουθήσουν επαφές με την περιφέρεια της Έδεσσας και τον αγροτικό κόσμο,  με τη νεολαία της πόλης, με κοινωνικά ευπαθείς ομάδες .
 Οι παραπάνω δράσεις εντάσσονται στην προσπάθεια της νέας Γραμματείας της Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας-Βεγορίτιδας να δημιουργήσει διαρκείς δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες της περιοχής για την άμεση ανάδειξη των προβλημάτων τους.  Έτσι, σκοπεύουμε να καλύψουμε, κατά το δυνατόν, το τεράστιο κενό στις σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με την κεντρική πολιτική εξουσία. Το κενό αυτό δημιουργήθηκε και παγιώθηκε κυρίως από συμπεριφορές και ενέργειες παραγόντων των φθαρμένων κομματικών μηχανισμών που διαχειρίστηκαν μέχρι τώρα την εξουσία. Θεωρούμε ότι η περιοχή μας έχει υποφέρει ιδαίτερα από την ιδιότυπη αυτή  πολιτική απομόνωσή της. Για τον λόγο αυτό, η ενδυνάμωση της Ο. Μ. Έδεσσας-Βεγορίτιδας αλλά και η ανάδειξη νέων, ικανών και αναγνωρίσιμων στελεχών είναι μια από τις προτεραιότητές μας.



1 σχόλιο:

  1. h tελευτ παραγραφ τα λεει ολα, μονο ονοματ δεν βαζει π.χ πετροιγνατιτασομητσο για να μας σοσουν απο τα λαμογι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)