Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 2-0



Πήραν φόρα τα Πιτσιρίκια

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών , νικώντας με 2-0 τον Εθνικό Αγιονερίου.
Η ομάδα των Γιαννιτσών στο καλύτερο εντός έδρας αγώνα της , κέρδισε με 2-0 αρκετά εύκολα τον Εθνικό Αγιονερίου που προσπάθησε ανορθόδοξα και με γίομες να φτάσει στην νίκη ή έστω στο θετικό αποτέλεσμα.
Τα πιτσιρίκια των Γιαννιτσών όπως γράψαμε και σε παλιότερα ρεπορτάζ μας,  θέλουν χρόνο  για να δείξουν το ταλέντο τους και το σημερινό ματς ήταν ένα μικρό δείγμα από αυτό που μπορεί η ομάδα να πετυχεί. Και με την δεδομένη μικρή ενίσχυση του Δεκεμβρίου η ομάδα μπορεί  να πετυχει τον στόχο της άνετης παραμονής, που είναι και το ζητούμενο για φέτος.
Οι γηπεδουχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών της ομάδος του Βασίλη Ασλανίδη που κράτησε την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Αναγέννηση έδωσε χώρο και με αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να χάσεις σπουδαίες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-0 πίεσαν άλλα χωρίς αποτέλεσμα μια που ήταν χωρίς ουσία επιθετικά , βέβαια και η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν κάτι παραπάνω από καλή και όπου χρειάστηκε ήταν παρούσα.
Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Μπάρμπας, Μπαμπαλής, Καρακάσογλου και Ουζουνης, Σάρρος. Χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιποι.
Ενώ από το Αγιονέρι οι Αποσπόλης, Γκελίνος και Χατζηστεφάνου όσο έπαιξε.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 5’ ο Κιορτσης γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0 για την Αναγέννηση μέσα έξαλλους   πανηγυρισμούς.
Στο 10’ πάσα του Καρακασογλου στον Μωυσιάδη απέκρουσαν  σε κόρνερ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 12’ σουτ του Γκελινου απέκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ.
Στο 17’ πάσα του Μπάρμπα στον Καρακάσογλου  πανέμορφο σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Καλογεράκης.
Στο 47’ πάσα του Καρακάσογλου στον Μπάρμπα το σουτ του νεαρού μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 62’ πάσα του Μωυσιάδη στον Μπάρμπα που με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
Στο 71’ πάσα του Χατζηστεφάνου στον Γκελίνο σουτ του Γελίνου  απόκρουσε σε κόρνερ ο κατρατσέας.
73΄ Μεγάλη στιγμή για την Αναγέννηση για το 3-0 όταν σουτ του Καρακάσογλου απέκρουσε ο Καλογεράκης νέο σουτ του Καρακάσογλου η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Αγιονερίου και άουτ.
90+ο Μητσικας πλασάρει μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ.
90+ νέα μεγάλη ευκαιρία για την αναγέννηση με τον Καρακάσογλου που πήρε την μπάλα από τον Καπουσούζη  το σουτ του Καρακάσογλου μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.
Διαιτητής Λυκούδης Θεσσαλονίκης
Κίτρινες Μπάρμπας, Κίορτσης,  Γκελίνος, Σάκκας, Ουζούνης, Κατρατσέας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπαμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζόυνης, Σάρρος, Καρακάσογλου,  Λυσίτσας, Μωυσιάδης (77’ Καραδημος), Μπαρμπας, Κιορτσης (75’ Καπουσουζης).
Εθνικός Αγιονερίου (Τραινοποιυλος): Καλογεράκης, Σάκκας, Ορφανός, Μιλκουδης, Αποσπόλας, Καρασίμος, Μητσικας, Γκελίνος, (75’ Αλμπάνης), Γκέρτζος, Πεχλιβάνης, Παπαδόπουλος(58’ Χατζηστεφάνου).
Ρεπορτάζ:  Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)