Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 4 - 0








Όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι επικράτησε με σχετική άνεση επί του μαχητικού Μεγάλου Αλέξανδρου Άρνισσας με σκορ 4-0.



Το πρώτο ημίχρονο, που ήταν και το καλύτερο και για τις δυο ομάδες, χαρακτηρίζεται από τις πολλές καλές φάσεις και την ποιότητα, που παρουσίασαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.
Ευκαιρίες έχασαν ο Γ. Νάνος στο 1’ και το 5’ και ο Ν. Νάνος στο 9’.
Στο 10’ παραλίγο να γίνει το 0-1 όταν αλλεπάλληλα σουτ των Δεληκώστα και Σαββαϊδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χ. Σέλκος των Προμάχων.
Το 1-0 σημείωσε στο 13’ ο Παπαδόπουλος με αυτογκόλ, όταν προσπάθησε να αποκρούσει δυνατό σουτ των επιθετικών των Προμάχων.
Με ανεβασμένο το ηθικό, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και έχασαν ευκαιρίες με τον  Δ. Σέλκο στο 17’, τον Ν. Νάνο στο 22’, ενώ είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Γ. Μούγιο στο 25’.
Οι  της Άρνισσας απείλησαν στο 26’ με σουτ του Δεληκώστα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Χ. Σέλκος.
Το 2-0 σημειώθηκε στο 41’ όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τον τερματοφύλακα Ταραβουσίδη και τον  Δ. Σέλκο, αυτή φτάνει στα πόδια του Ν. Νάνου και προ κενής εστίας σκοράρει με ευκολία.
Στη φάση αυτή ο τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά(πιθανόν στα πλευρά) και εξήλθε του αγωνιστικού χώρου, ενώ το ασθενοφόρο που κλήθηκε, έφτασε με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας, εξαγριώνοντας παίκτες και φιλάθλους.
Το ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σθεναρά, βγαίνοντας με αντεπιθέσεις.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Προμαχιώτες να πετυχαίνουν το 3-0 στο 50’, με πλασέ του Γ. Νάνου.
Οι της Άρνισσας ανοίχτηκαν με σκοπό να μειώσουν και ανέβασαν στροφές και χάνουν διαδοχικές ευκαιρίες στο 66’ και το 67’ με τον Σαββαϊδη και στο 68’ με τον Δεληκώστα.
Ήταν ένα δεκάλεπτο, που οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν τις επιθετικές τους αρετές, αλλά προσέκρουσαν στην σιδερένια άμυνα των Προμάχων και οι προσπάθειές τους αποκρούονταν.
Στο 63΄χάνεται σπουδαία ευκαιρία από τον Καραμήτσο των Προμάχων, η καρφωτή κεφαλιά του οποίου εξουδετερώνεται από τον Μεταξά , ο οποίος αντικατέστησε στα γκολπόστ τον τραυματισμένο και αποχωρήσαντα Ταραβουσίδη .
Ο Δεληκώστας χάνει ευκαιρία στο 75’ , ενώ ο Γ. Νάνος στο 83’ κλείνει το τελικό σκορ 4-0 με δυνατή βολίδα ύστερα από σέντρα πάσα του Δ. Σέλκου.

Ο Γιάννης Πέτσκος εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣ Πρόμαχοι, εξέφρασε την συμπάθεια της διοίκησης  και ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο τερματοφύλακα, που τραυματίστηκε.

Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Άτζος(κορυφαίος του αγώνα), Γ.Σέλκος, Γ. Μούγιος και Καλογιάννης.
Από την Άρνισσα  ξεχώρισαν οι Δεληκώστας, Σαββαϊδης, Παπαδόπουλος και Καμπούρης.

Η διαιτησία του κυρίου Βαμβακά ήταν άριστη, ενώ οι δυο βοηθοί του Ζανταρίδης και Χ. Γεωργίου ήταν άψογοι και αλάνθαστοι.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χ. Σέλκος
Άτζος – Γ. Ρατσίτσκας
Δ. Νάνος
Σαμσούρης – Τανούρης
Γ. Σέλκος
Καλογιάννης
Ι. Μούγιος – Καραμήτσος
Δ. Σέλκος
Γ. Νάνος
Ν. Νάνος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

Ταραβουσίδης -Τολιάνης
Μ. Θεοδώρου
Καμπούρης
Παπαδόπουλος
Μεταξάς
Γιάντσης
Σαββαϊδης – Ολίδης
Ε. Θεοδώρου
Τετζέρης
Δεληκώστας
Κάρτας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Η. Μπόγιας

Πηγη ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)