Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες

Την αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του.

Από τις 17 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές για κανέναν αγώνα, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Θύμα επίθεσης από δύο αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή έπεσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Χριστόφορος Ζωγράφος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και εκ των άμεσων συνεργατών του Χιου Ντάλας επέστρεφε σπίτι του, όταν οι δύο άνδρες σταμάτησαν δίπλα του και με ρόπαλο άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Η επίθεση στην περιοχή του Κολωνού είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώην διεθνή διαιτητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ζωγράφος έχει υποστεί διάσειση, ενώ σήμερα αναμένεται να καταθέσει για το συμβάν στις αστυνομικές αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)