Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Βαγγέλης Ντίσιος στις εγκαταστάσεις της CSKA Σόφιας !


από αριστερά Nankov Anatoli(συνεργάτης προπονητή),Ντίσιος Β. ,Mladenov Stoycho(προπονητής), Βοσνιάδης Α. ,Yantcev Todor(προπονητής φυσικής κατάστασης)





Στο πλαίσιο των εργασιών για την απόκτηση διπλώματος Uefa Pro, οι προπονητές-σπουδαστές της 5ης σχολής Ντίσιος Βαγγέλης και Βοσνιάδης Αλέξανδρος φιλοξενήθηκαν το διάστημα από 27/10/14 έως και 31/10/14 στις εγκαταστάσεις της CSKA Σόφιας.
Ντίσιος- Βοσνιάδης (έξω από το προπονητικό κέντρο της CSKA, η φώτο καταχωρήθηκε στο επίσημο site της CSKA με το ανάλογο reportage
Οι Έλληνες προπονητές παρακολούθησαν τις προπονήσεις της βουλγάρικης ομάδας από κοντά και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον προπονητή Stoycho Mladenov και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου.Οι προπονητές αλλά και οι παράγοντες της CSKA παρείχαν το διάστημα αυτό τις πληροφορίες και τις ευκολίες στους Έλληνες προπονητές για την προετοιμασία της εργασίας τους. Η διαδικασία  είναι υποχρεωτική για τους προπονητές που θέλουν να αποκτήσουν το ανώτατο προπονητικό πτυχίο, δηλαδή είτε ατομικά είτε σε ζευγάρια πρέπει να παρακολουθήσουν για 3-4 ημέρες κάποια ομάδα του εξωτερικού και να παρουσιάσουν σε στυλ εργασίας τα θέματα που κατέγραψαν.Οι  προπονητές ευχαριστούν τους ανθρώπους της CSKA Σόφιας για όλη τη φιλοξενία και για το γεγονός επίσης ότι η παρουσία τους αναδείχθηκε και από το επίσημο site της ομάδας:www.cska.bg, πράγμα που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή .Ευχαριστούν επίσης τον  γνωστό manager Kο Δαδάλα Παναγιώτη για την πολύτιμη παρουσία και συνεισφορά του στην υλοποίηση του ταξιδιού αυτού.


Συνέντευξη με τον προπονητή της CSKA ,Mladenov Stoycho.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)