Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ : ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ




Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού  εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα επεισόδια στον Εξαπλάτανο


Ανάστατος όλος ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας για τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι στον Εξαπλάτανο. Το να χτυπάν 16χρονα παιδιά άνθρωποι που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα λόγω της θέσης τους στην κοινωνία και να ξεφτιλίζουν πρώτα τον εαυτό τους με αυτή τη πράξη και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ομάδος τους έδωσε το καλό παράδειγμα και στους συγχωριανούς του στο 87' λεπτό , να μπούνε μέσα και να κάνουν και αυτοί το ίδιο , 50 και πλέον άτομα , αφού τους άνοιξε την πόρτα ο φροντιστής της ομάδος, να ξυλοκοπούν επί 30 λεπτά προπονητή και παίκτες , με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας .... Τί θα γινόταν αν είχαμε ένα σοβαρό τραυματισμό; .. τίποτα; Θα κοιμόσασταν ήσυχοι στο σπίτι σας έχοντας καθαρή την συνείδηση σας.. ΟΧΙ λοιπόν θα δώσετε λόγω στην δικαιοσύνη για να δείτε πως είναι να χτυπούν τα δικά σας τα παιδιά... όλα τα μέσα που χρησιμοποιείτε είναι αργά... και η ανοχή που επικρατεί από όλους σταματάει εδώ..

Δ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

3 σχόλια:

  1. exete dikio!!! aplos den xerate ayto to xorio, tora to mathate. xorio pou vasilevei to koutsompolio, i kakia, to psema kai (i katsika tou geitouna)! den eimaste oloi yperifanoi gia ayto to gegonos! uparxoun kai kala paidia, esto kai metrimena sta daxtyla mias palamis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o proedros katalabe oti se periptvsh mhnyshw ua xasei thn doyleia toy kai γιαυτό τωρα ζηταει συγνωμη

      Διαγραφή

(3)