Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ουσιαστική παρέμβαση του Υπουργού Γιώργου Καρασμάνη στην αναπτυξιακή πορεία της Αλμωπίας



932.508 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ… ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος





Την ώρα που οι συνάδερφοί του βουλευτές από την Πέλλα «μαγείρευαν» το ψηφοδέλτιο στα μέτρα τους , ο Γιώργος Καρασμάνης , με την ιδιότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων , δίνει την δική του μάχη εντός και εκτός Ελλάδας , προκειμένου να περατωθούν  οι δρομολογημένες  υποχρεώσεις  και προγράμματα.
Χάρη στην δική του προσπάθεια και επιμονή, εντάχθηκαν έργα ύψους περίπου 1 εκ . ευρώ  στην Αλμωπία .


Δύο σημαντικά έργα που αφορούν στον Δήμο Αλμωπίας εντάχθηκαν από τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007 - 2013).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ένταξη των πράξεων «Βελτίωση αγροτικής οδοποιΐας Τοπικών Κοινοτήτων Βορειοδυτικού Άξονα (Προμάχοι, Πιπεριά) του Δήμου Αλμωπίας» προϋπολογισμού 501.848 ευρώ και «Βελτίωση αγροτικής οδοποιΐας Τοπικών Κοινοτήτων Θηριόπετρας, Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας» προϋπολογισμού 430.660 ευρώ.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:
«Δύο πολύ σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και σχετίζονται με τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της περιοχής μας, εντάχθηκαν προς υλοποίηση. Το ένα αφορά στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας, ενώ το άλλο στη Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου, στα πλαίσια της ισόρροπης ανάπτυξης της Αλμωπίας, για την οποία πολλές φορές έχω δεσμευτεί προσωπικά. Οι προτάσεις μας αξιοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή από τον συντοπίτη μας Υπουργό κ. Καρασμάνη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και με τον οποίο διατηρούμε μία άψογη συνεργασία η οποία όπως φαίνεται έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε κανένα πρόγραμμα να πάει χαμένο και να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, διεκδικώντας δυναμικά το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας, τον οποίο υπηρετούμε, σεβόμενοι και αντιλαμβανόμενοι την υπομονή που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια οι συμπολίτες μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δέσμευση του Υπουργού κ. Καρασμάνη, πρόκειται  να ενταχθούν επίσης το αμέσως επόμενο διάστημα η ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Ξιφιανής - Πολυκάρπης και Κωνσταντίας - Μηλιάς, καθώς επίσης και η ανάπλαση του αστικού ιστού της Αριδαίας, με ουσιαστικές παρεμβάσεις στις κεντρικές εισόδους της πόλης, ανάπλαση της περιοχής γύρω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και δημιουργία παιδικής χαράς στον χώρο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

4 σχόλια:

  1. Μπαγάσα Μπίνο. Γκρο πλαν εσύ και πίσω ο υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπινο οχι πολλα παρε δωσε με τον καρασμανη ,θα σε μαλωσει ο θοδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ευχαριστούμε τον κάθε πολιτικό επειδή κάνει την δουλειά του, αυτό για το οποίο εκλέχθηκε κι αυτό για το οποίο πληρώνεται.... Αν έβαζε τα λεφτά από την τσέπη του, τότε, θα υπήρχε σαφής ορθότητα των ευχαριστηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν το 1980 οτι στο μέλλον δεν θα μπορεις να πας στον κάμπο με το αγροτικό σου; οι περισσότεροι δρόμοι στην πολυκάρπη είναι αδιάβατοι . Κυριολεκτώ! εμπρός προς τα πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)