Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Προχωρά στην εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη ο Δήμος Αλμωπίας



Τις προσεχείς ημέρες ο Δήμος Αλμωπίας πρόκειται να προβεί στην ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη  και της Επιχείρησης. Αυτό έκανε γνωστό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  τη Τετάρτη ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος.
Για μεγάλη καθυστέρηση και στην εκπνοή των ορίων των προθεσμιών  έκανε λόγο η αντιπολίτευση και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου .
Μάλιστα ρώτησαν τι θα γίνει και με το θέμα του ειδικού γραμματέα. Για την εκλογή του Συμπαραστάτη  απαιτούνται τουλάχιστον 18 ψήφοι. Η ψηφοφορία είναι μυστική.

Να θυμίσουμε ότι επί θητείας Δ. Πασόη Συμπαραστάτης είχε εκλεγεί ο Σταύρος Κλεισούρης(φώτο)  , ο οποίος θεωρείται ότι εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του.
Μέχρι πρότινος είχαν εκδηλώσει άτυπα ενδιαφέρον  ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης , ο γνωστός δικηγόρος Θωμάς Παπατάσος, ενώ ενδιαφερόμενος εφέρετο και ο Φάνης Τυμπανίδης. Εκτιμάται πάντως ότι η πλειοψηφία είχε αποφασίσει στο πρόσωπο .Προφανώς έχει προχωρήσει και στις απαραίτητες «συμμαχίες» , καθώς δεν αρκούν οι δικές της ψήφοι. Η εκτίμηση προκύπτει από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος εμφανίστηκε πολύ βέβαιος για τα χρονικά όρια που απαιτούνται για την εκλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)