Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αλμωπός – Εδεσσαϊκός 0-1



Δίκαιη νίκη του Εδεσσαϊκού μέσα στην Αριδαία επί του Αλμωπού με 0-1. Νίκη περισσότερο όμως δώρο του αντιπάλου του, που είχε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλύτεροι απ ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Έδεσσα. Είχαν σφικτή άμυνα , ενώ στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνοι , ιδίως στο β΄μέρος όταν ο Αλμωπός έπαιζε πολύ μπροστά για να ισοφαρίσει.
Στο α΄μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αργοί  και φλύαροι στην τελική προσπάθεια.
Η πρώτη κλή ευκαιρία χάνεται στο 5΄, όταν από καλή θέση ο Ταουσάνης γλιστρά και δεν πιάνει όπως θέλει το σουτ. Στο 10΄ο Ν. Παπαδόπουλος σουτάρει δυνατά , αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 15΄ο Μεταξάς του Εδεσσαϊκού εκτελεί από καλή θέση φάουλ που περνά άουτ. Αμέσως μετά ο Λαφαζανίδης πιάνει δυνατό σουτ , αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού διώχνει σε κόρνερ.
Στο 25΄ο Εδεσσαϊκός χάνει ακόμα μια ευκαιρία. Ο Μεταξάς σημαδεύει τη γωνία , ο Καραγιαννίδης  όμως διώχνει σωτήρια.
Στο27΄είναι η σειρά του Αλμωπού να χάσει καλή ευκαιρία. Ο Ταουσάνης μπαίνει στην περιοχή ,σουτάρει όμως πάνω  από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 44΄μετά από οργανωμένη επίθεση, τελικός αποδέκτης της μπάλας γίνεται στη περιοχή του Αλμωπού ο Λαφαζανίδης ο οποίος με άψογο πλασέ κάνει το 0-1 , μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Αλμωπός κάνει δύο αλλαγές. Στη θέση του Κανωτίδη περνά ο Μητιτανίδης και στη θέση του Ταουσάνη ο Θ Ελευθεριάδης.
Οι γηπεδούχοι γίνονται κάπως πιο γρήγοροι . Δεν μπορούν όμως να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Εδεσσαϊκός παίζει πλέον με αντεπιθέσεις και είναι επικίνδυνος.
Στο 55΄ο Αλμωπός χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν σε κενή εστία και σε ένα μπέρδεμα στην περιοχή ο Παντελίδης  σουτάρει με υπερένταση άστοχα.
Στο 57΄άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων δεν την εκμεταλεύονται οι αντίπαλοι επιθετικοί
Στο 60΄δυνατό σουτ του Θ. Ελευθεριάδη έξω από την περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ.
Ακολουθεί στο 63΄ένα αδύναμο σουτ του Παντελίδη.
Στο 75΄ο Εδεσσαϊκός χάνει την ευκαιρία για το 0-2. Ο Παπαδόπουλος που είχε περάσει αλλαγή , φεύγει μόνος μπροστά , τριπλάρει τον τερματοφύλακα , καθυστερεί όμως και όταν σουτάρει οι αμυντικοί που γύρισαν έκοψαν τη μπάλα.
Στο  90΄οι φιλοξενούμενοι χάνουν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 5΄των καθυστερήσεων ο Αλμωπός κερδίζει φάουλ πάνω στη γραμμή το οποίο περνά  ανεκμετάλλευτο.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλαθλοι. Διαιτητής Καρυπίδης  (Δέλλιος-Αθανασίου)  πολύ καλός.
Αλμωπός:
 Καραγιαννίδης, Τσιτλακίδης,Μιχαηλίδης (75΄Αλεξάντροφ),Ηλιάδης , Παπαγεωργίου,Γ.Ελευθεριάδης,Παντελίδης, Κανωτίδης (46΄Γ. Ελευθεριάδης),Ταουσάνης (46΄Μητιτανίδης),Τσακαλίδης, Ν. Ππαδόπουλος

Εδεσσαϊκός Βασιλειάδης, Σαβϊδης, Χόντζιας, Παπαηλίας, Παπαγερίδης,Πούπης,Παπουλίδης(70΄Παπαδόπουλος), Μουλάς, Παλημάνης,Μεταξάς, Λαφαζανίδης

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)