Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Έβρος Σουφλίου 0-3



 
Πλασματική εικόνα …….


Νέα βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης αυτήν την φορά στο κρίσιμο εντός έδρας ματς με το Σουφλί με σκορ 0-3.

Η ομάδα των Γιαννιτσών κόντρα στην ροή του αγώνα έχασε από έναν αντίπαλο όχι καλύτερο της όμως και πάλι πλήρωσε αστεία αμυντικά λάθη. Το 0-3 μπορεί να μην ήταν δίκαιο σαν σκορ άλλα είναι γεγονός , ένα βαρύ σκορ που προβλημάτισε και τους λιγοστούς εναπομείναντες  αισιόδοξους οπαδούς της Αναγέννησης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να έχει την κατοχή της μπάλας να είναι καλύτερη σαν ομάδα ,, άλλα να μην δημιουργεί την μεγάλη φάση για το γκολ , με εξαίρεση αυτή του 30’.

Οι φιλοξενούμενοι  στην μοναδική σουπερ ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα πέτυχαν το γκολ και πήραν προβάδισμα στο σκορ  πηγαίνοντας με αυτό το σκορ στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό  , με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή το Σουφλί να σκοράρει και φυσικά  η Αναγέννηση να χάνει  ίσως ένα δικό της  ματς.

Τα ο γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε 9 γκολ σε 2 ματς πραγματικά δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν και σίγουρα είναι κάτι προς συζήτηση και άμεση εύρεση λύσεων.



Φάσεις  και γκολ:

Στο 20’ κεφαλιά του Ερκαν απόκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ.

Στο  31’ ο Καπουσούζης πέρασε μόνος μέσα στην περιοχή άργησε να πλασάρει η να πασάρει στον Καρασαββίδη  που ήταν μόνος χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Στο 45’ μετά από έξοχη σέντρα του Ερκαν ο Σκερλετίδης με κοντινό  σουτ έκανε το 0-1.

Στο 70’ μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Καρακάσογλου να δίνει ασιστ στον Χατζηστεφάνου που μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε , άλλα απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βογιατζής κρατώντας το σκορ.

Στο 77’ πέναλτι για το Σουφλί όταν ο Ματεβ  έκανε την κεφαλιάε άλλα η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα  την έδιωξε ο Ουζούνης με το χέρι το πέναλτι και η αποβολή είναι γεγονός και το Σουφλί κόντρα στην ροη του αγώνα με εύστοχο χτύπημα του Ερκαν πέτυχε το 0-2. Εκει ουσιαστικά  τελείωσε το παιχνίδι

Στο 84’ πάσα του Εμρε στον Ερκαν που από κοντά πέτυχε το 0-3.

Διαιτητής : Τζουμελάκης Σερρών

Κίτρινες Κίορτσης και Γαβανάς, Καρασαββίδης,

Κόκκινη στο 77’ Ουζούνης.



Αναγέννηση Γιαννιτσών( Σαπουντζής):Κατρατσέας, Μπαμπαλής, Ξανθόπουλος(60’ Χατζηστεφάνου(78’ Λτ. Κάρτσιος), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος, Κιόρτσης, Μπάρμπας, Καπουσούζης(71’ Μπίνας), Καρακάσογλου, Καρασαββίδης

Έβρος Σουφλίου (Αραμπατζής):Βογιατζής, Μπάμνιος, Κίτσος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης, Φέτσης(55’ Δραγανίδης), Γαβανάς(85’Ευφραιμίδης), Ερκαν, Σκερλετίδης(70’Εμρέ), Ματεβ.

Γιώργος Χατζηχρήστος / www.matiespellas.gr

1 σχόλιο:

(3)