Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν φορείς του Λουτρακίου



Σε ειρηνικές διαδηλώσεις προσανατολίζονται φορείς του Λουτρακίου, προκειμένου  να στείλουν το μήνυμα στην οριακή πλειοψηφία της Διοίκησης των Λουτρών Πόζαρ, ότι η απόφαση- αστραπή για ανάθεση  ς της λειτουργίας του αναψυκτηρίου σε ιδιώτη και μάλιστα μόνο με οικονομικά κριτήρια είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Το αναψυκτήριο έχει τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης στο τομέα της εξυπηρέτησης , αρκεί να επιλέγεται το σωστό προσωπικό, κάτι που η σημερινή διοίκηση  δίνει την εντύπωση  ότι πράττει ακριβώς το αντίθετο.
Η καλή λειτουργία , όπως πιστεύουν είναι αυτονόητη. Η μέχρι σήμερα , με τα όποια προβλήματα, λειτουργία δεν επιβαρύνει την επιχείρηση , αφού είναι κερδοφόρα και εξασφαλίζει εργασία σε πολλούς κατοίκους της Αλμωπίας και όχι μόνο του Λουτρακίου.
Το τελευταίο αποκρύπτεται εντέχνως για να δημιουργείται μια απαράδεκτη αντιπαλότητα μεταξύ άλλων περιοχών σε βάρος του Λουτρακίου.
Χάρη στους αγώνες των κατοίκων του Λουτρακίου, η λουτρόπολη περιήλθε στην τοπική αυτοδιοίκηση  και χάρη σε αυτή την μορφή μπορούν και είναι στη Διοίκηση ο  δήμαρχος και ο Αντιπρόεδρος.
Με τις όποιες αδυναμίες , μόνο μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και με δικούς της πόρους η λουτρόπολη, κατάφερε και άλλαξε μορφή τα χρόνια αυτά και καθιερώθηκε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, σαν μια από τις κορυφαίες.
Οι φορείς , εκτιμούν  ότι με την μορφή που λειτουργεί η επιχείρηση , συγκρατεί σε καλό επίπεδο τις τιμές για ν α είναι προσιτή η πρόσβαση  σε όλους.  
Εκτιμούν ακόμα ότι η διοίκηση οφείλει να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να αρχίσει έναν ουσιαστικό διάλογο και να πει δημόσια τις σκέψεις και τον σχεδιασμό της.
Οι φορείς , οι κάτοικοι αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται  φέρονται να εκτιμούν ότι τέτοιες  βεβιασμένες αποφάσεις  δίνουν την εντύπωση ότι αποσκοπούν αλλού . Αντί να υπάρξει με ευρύτερη συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων για να αναδειχθούν και τα άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα των άλλων χωριών , ώστε να επιμηκύνεται η παραμονή των επισκεπτών ,το μοναδικό μέλημα είναι   η «φωτογραφική» ανάθεση του αναψυκτηρίου.Παράλληλα η δημιουργία έχθρας μεταξύ κατοίκων της περιοχής και άλλων χωριών για δήθεν υπερπρονόμια.
Σε πρώτη φάση , κάτοικοι του Λουτρακίου, ενδεχομένως και άλλων χωριών φέρονται αποφασισμένοι να συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο τη Τετάρτη τρία μέλη της Διοίκησης που ανήκουν στη παράταξη του Δημάρχου και προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών . Στη συνέχεια προσανατολίζονται  και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων .
, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου , προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή του στην λανθασμένη αυτή απόφαση στην οποία διαφώνησαν και

8 σχόλια:

  1. Με τέτοιες επιστολές, βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χασαμε και το κουταλακι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι θελουν μια δημοτικη αρχη που θα αφησει εργο...αλλα κανενας δε θελει να αφησει την κουταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ....ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Σε ποιον θα το χαρίσουν όλοι το γνωρίζουν. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρίσουν;;;;; Με 60.000 τιμή εκκίνησης και δυο χρόνια μπροστά.... το βλέπεις εσύ για χάρη;

      Διαγραφή
    2. για να καταλαβεις πως γινεται καπου λεει οτι οποιες παρεμβασεις θα γινονται μονο με την συνγκαταθεση τους οποτε κανουν ενα υποστεγο με 5000 χιλιαδες ευρω το εγκρινει η διοικηση το κοστολογουν 40 και παει το ενοικιο για φετος γνωστα ειναι αυτα

      Διαγραφή
    3. αααααα!!! τότε ας διαγράψουν το συγκεκριμένο όρο. και κάθε δαπάνη εξωραϊσμού ή ανακαίνισης να βαραίνει αποκλειστικά τον επενδυτή και να μένει προς όφελος της επιχείρησης.

      Διαγραφή

(3)