Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζει απάντηση στον Δ. Μπίνο ο Συνδυασμός του Δ. Πασόη



Σκληρή απάντηση στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δ. Μπίνο ,
ετοιμάζει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο συνδυασμός του τέως Δημάρχου , Δημήτρη Πασόη, για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος για το αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ. Στην απάντηση διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του Δ. Μπίνου, ενώ υπάρχουν διάφορες αιχμές για την απόφαση το αναψυκτήριο να δοθεί σε ιδιώτες.


5 σχόλια:

  1. Ο Πασόης δεν εκχώρησε το αναψυκτήριο γιατί το είχε υποσχεθεί σε πολλούς και δεν ήθελε να τα χαλάσει με κάποιους και κατόρθωσε να τον βρίζουν όλοι. Θέλει μεγάλη ικανότητα γι΄αυτό. Ο Μπίνος κάνει το αυτονόητο. Υποσχέθηκε σε πολλούς θέση εργαζομένου και το δίνει σε ιδιώτη. Νίπτει τας χείρας του. Μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ, ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.13,ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.... ή κοίτα ποιος μιλάει τώρα!
    Αν τολμάει ο Πασόης ας πει γιατί δεν δέχτηκε να γίνουν τα Λουτρά η έδρα του Μουσείου Νερού, που τελικά πήγε στην Έδεσσα, γιατί απέρριψε προτάσεις για την διεξαγωγή διεθνών συνεδρίων στα Λουτρά επί μονίμου βάσεως και μετά να καταπιάνεται με μικροπολιτικές και ψηφοθηρίες.... Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας: το θέμα δεν είναι το αναψυκτήριο. Ας δουλεύει σωστά κι ας το έχει όποιος θέλει. Το θέμα είναι να έρθει σοβαρός κόσμος, κόσμος που θα έχει να ξοδέψει και όχι μονοήμερα λεωφορεία με ΚΑΠΗ, σκοπιανοί και λοιποί... Ανεβάστε το επίπεδο δραστηριοτήτων και εξυπηρέτησης στα Λουτρά κι αφήστε τις βλακείες επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΖΑΒΑ .....ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΡΟΥ ,ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΛΠ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)