Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Προσκλήσεις του Δήμου Αλμωπίας για συντηρήσεις






 «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παροχή εργασίας ΄΄ συντήρηση και επισκευή Η/Υ και περιφερειακών Δήμου Αλμωπίας΄΄.




Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας,  προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της εργασίας ΄΄ συντήρηση και επισκευή Η/Υ και περιφερειακών Δήμου Αλμωπίας΄΄ , σύμφωνα με την 2/2015 μελέτη του Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης βάσει του ΠΔ 28/80.
Κατόπιν τούτου  καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να εκτελέσει την ΄΄ συντήρηση και επισκευή Η/Υ και περιφερειακών Δήμου Αλμωπίας ΄΄, όπως καταθέσει σχετική  οικονομική προσφορά (ποσοστό έκπτωσης επί της % στις τιμές του ενδεικτικού προϋπολογισμού της ανωτέρω συντήρησης, μέχρι την Πέμπτη  05/03/2015.
Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 10.455,00.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου (αρμόδια υπάλληλος κ. Ελπασίδου Παρθένα, τηλ 23843 50214) και  στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών. Μαζί με την οικονομική προσφορά θα προσκομίσετε  και  πιστοποιητικό επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η  εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος.  




Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παροχή εργασίας ΄΄ συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων΄΄ των Υπηρεσιών του Δήμου.



Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας,  προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της εργασίας ΄΄ συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων΄΄ του Δήμου, σύμφωνα με την 1/2015 μελέτη του Τμήματος Διοικητικών  Υπηρεσιών του Δήμου, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης βάσει του ΠΔ 28/80.
Κατόπιν τούτου  καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να εκτελέσει την ΄΄ συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων΄΄, όπως καταθέσει σχετική  οικονομική προσφορά (ποσοστό έκπτωσης επί της % στις τιμές του ενδεικτικού προϋπολογισμού της ανωτέρω συντήρησης, μέχρι την Τετάρτη  04/03/2015.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί πίστωση συνολικού ποσού € 4.000,00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών (αρμόδια υπάλληλος κ. Ίσκου Μαρία, τηλ 23843 50282) και  στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών. Μαζί με την οικονομική προσφορά θα προσκομίσετε  και  πιστοποιητικό επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η  εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος.  



2 σχόλια:

  1. Μια που καταπιάστηκε ο Δήμος με τα ηλεκτρονικά του, ας κάνει τον κόπο να βάλει και wifi στα λουτρά. Έτσι είναι Δήμαρχε, ανακοίνωσες την δωρεάν εφαρμογή στα κινητά και στα τάμπλετ για τα μονοπάτια με το πρόγραμμα το ελληνοσκοπιανικό, αλλά χωρίς ίντερνετ άχρηστη είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πιο είναι το ποσό του προυοπολογισμού το 10455 ή το 4000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)