Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

B' φάση Περιφερειακών Ομάδων Παίδων και Νέων





ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

1η Περιφέρεια 2η Περιφέρεια 2-4


Η 2η Περιφερειακή ομάδα Παίδων ύστερα από καλή εμφάνιση κατάφερε να επιβληθεί της 1ης Περιφερειακής ομάδας με σκορ 4-2, αν και έχασε στο 12 με 0-2. Οι Παίδες της 2ης Περιφέρειας ήταν καλύτεροι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησαν των αντιπάλων τους. Δοκάρια είχαν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στο 38 πριν την επίτευξη του γκολ από τον Γκουτζιουρίδη και ο Βαρσαμίδης στο 72.
Σκόρερ: Κοντάκης (2, 12), Κωνσταντινίδης (37), Γκουτζιουρίδης (39), Μπαταλαμάς (65), Θεοδωρίδης (80 με πέναλτι).
Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Τσαπάρας (Γκουγκούδης, Καμπούρης) της ΕΠΣ Σερρών.
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Βεζυρίδης, Τάσιος, Αθανασιάδης, Αχζμετ, Τζιαφαδιάς, Αλεξακίδης (67 Σαγκιρίδης), Ντουρτιμές (57 Γκούλας), Περκαντάς, Κοντάκης, Βαρσαμίδης, Στοϊνοβιτς (41 Κούγκας).
2η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Καζουλίδης, Κλειτσιώτης, Μπραγκατζης, Σαπρανίδης, Σαρρής, Βουτσάς, Χαριτάκης (41 Πασσαλής), Θεοδωρίδης, Μπαταλαμάς, Γκουτζιουρίδης, Κωνσταντινίδης (70 Ζλατίντσης).



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
1η Περιφέρεια 2η Περιφέρεια 2-3


(στην παράταση)

Υστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα η 2η Περιφερειακή ομάδα Νέων νίκησε την 1η Περιφερειακή ομάδα με σκορ 3-2 στην παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιξαν πολύ καλά και απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια και το χειροκρότημα αυτών που παρακολούθησαν τον αγώνα, αλλά οι Νέοι της 2ης Περιφέρεια ειδικά στο β ημίχρονο και στην παράταση ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί γι’ αυτό σημείωσαν αυτήν την καθοριστική νίκη. Ο Ζυγκερίδης
στο 59 έχασε πέναλτι.
Σκόρερ: Χατζηιωαννίδης (8, 78), Τεμεκές (12), Βάντσης (40), Ζυγκερίδης (107).
Διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Γκουγκούδης (Τσαπάρας, Καμπούρης) της ΕΠΣ Σερρών.
1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Κελετζής, Κωνσταντινίδης, Κιλιμτζίδης, Βογιατζής, Τσιλιακίδης, Τεμεκές (76 Μόραλης), Σωτηριάδης, Ασλιώτης, Αθανασιάδης, Ιωσηφίδης (70 Πεχλιβανόπουλος), Βάντσης (62 Θωμαϊδης).
2η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Τσίφτσης, Ηλιάδης (46 Ποζατζίδης), Χατζηχρήστου, Ζαφειρίου (20 λτρ. Δαλιανόπουλος), Μπαξεβάνος, Διαμαντής, Κιουλτζόπουλος (67 Ασλανίδης), Τσιγγάρας, Ζυγκερίδης, Παπαδόπουλος Ν., Χατζηιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)