Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι του ΓΑΣ Έδεσσας με του Βετεράνους Ελλάδος στις 16 Μαΐου στην Έδεσσα.




Συνεχίζονται οι προετοιμασίες του ΓΑΣ Έδεσσας για τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με του Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 16 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ  Έδεσσας με είσοδο 5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού  Γιώργου-Παναγιώτη.

Στην ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ ( Πρέλεβιτς, Τσατσαρής, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης Μασλαρινός Γιανούλης κ.α.).
Το Διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ βρίσκεται σε επαφή με τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη (παλιός παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ ), ο οποίος είναι ο συντονιστής των Βετεράνων Ελλάδος ώστε να κανονιστούν τα διαδικαστικά (διαμονή, διατροφή των βετεράνων κ.α.).
Η φιλανθρωπική εκδήλωση βρίσκεται υπό την αιγίδα και την αρωγή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας γίνεται για να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού  Γιώργου-Παναγιώτη (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική βοήθεια ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων, ( συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά).
Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα και θα υπάρξει ενημέρωση για τα σημεία πώλησης. Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια του ΓΑΣ Έδεσσας ώστε να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη
Για την στήριξη της οικογένειας ο ΓΑΣ Έδεσσας δημιούργησε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5253076119141. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσφέρουν ότι επιθυμούν.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)