Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

5η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας



                                
Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) και παραγωγούς φυτών από τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά την Ανθοέκθεση, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 24 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, υποδεχόμαστε την 5η Ανθοέκθεση του Δήμου, ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Έτσι από τις 24 Απριλίου το πάρκο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών θα μετατραπεί σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά, που θα αναδύει το άρωμα της Άνοιξης. Καθημερινά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Σας περιμένουμε όλους!

Όσοι ανθοκόμοι, καθώς και παραγωγοί παρεμφερών ειδών επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα: 23823 50805 & 23820 84381

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)