Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Έναρξη 8ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ 2015



Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του 8ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ και αποφασίστηκαν τα εξής:

-   Όσες ομάδες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 4 Μαΐου 2015 στο Κέντρο Πρόληψης «‘Όραμα» στην υπεύθυνη της δράσης Τερζή Φωτεινή.
-   Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ώστε να καλύψει τις θέσεις στην γραμματεία των αγώνων (η συνολική αμοιβή της γραμματείας 3 άτομα - ανά αγώνα θα είναι 21 Ευρώ)
-   Όσοι εν ενεργεία παίχτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και δεν έχουν ομάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να δημιουργηθεί μια δεξαμενή εν ενεργεία παιχτών οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομάδες που δεν έχουν εν ενεργεία παίχτη.
-   Τέλος αποφασιστήκαν κάποιες τροποποιήσεις στους κανονισμούς:
1) Η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής έως δύο εν ενεργεία παίκτες. Σε κάθε αγώνα και μπορεί να τους χρησιμοποιήσει εναλλάξ.
2) Ο ενεργεία παίκτης μπορεί συμμετέχει  σε κάθε αγώνα 3 δεκάλεπτα εκτός του τελευταίου.
3) Όσοι είναι γεννημένοι πριν τις 1/1/1980 και όσοι είναι μαθητές έως  την και Β’ τάξη Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν στο  Αντικαπνιστικό Τουρνουά χωρίς περιορισμούς.
4) Όλοι οι παίχτες εθνικών κατηγοριών που αγωνίζονται σε ομάδες του Νομού Πέλλας μπορούν να συμμετέχουν στο Αντικαπνιστικό Τουρνουά.
ΧΟΡΗΓΟΙ:
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το ποσό της χορηγίας είναι 20 ευρώ. Οι χορηγοί θα έχουν την δυνατότητα προβολής του λογοτύπου τους στα μπανερ, τις αφίσες και τα δελτία τύπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)