Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

INTERSPORT Basketball Day Camp,με την συμμετοχή του Πανεδεσσαϊκού



 






Συνεπής στις συνεχείς αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, η ομάδα της Έδεσσας συμμετείχε με έξι(6) αθλητές στο  INTERSPORT Basketball Day Camp το οποίο διεξήχθη στη
Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 6 – 9 Απριλίου, σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Μέσα από το INTERSPORT Basketball Day Camp οι αθλητές του Πανεδεσσαϊκού είχαν  τη δυνατότητα να διδαχτούν νέες τεχνικές από κορυφαίους προπονητές, να αξιολογηθούν και να βελτιώσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητές. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες με κριτήριο την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο επιτρέποντάς στους προπονητές να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά. Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας ήταν ο coach Adam Branch, Τεχνικός Διευθυντής του ΤNBA Youth Program των Indiana Pacers, ενώ την προπονητική ομάδα συμπλήρωνε η ομάδα προπονητών των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το camp επιμελήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΤNBA GREECE κ. Αχιλλέας Δεμέναγας συμβάλλοντας σε ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.
Το προπονητικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με βάση τη μοναδική στον κόσμο τεχνογνωσία της TNBA (The National Basketball Academy), τον μεγαλύτερο οργανισμό στις ΗΠΑ που οργανώνει τα Youth Basketball Programs δώδεκα(12) ομάδων του ΝΒΑ και του WNBA.

Τέσσερις ημέρες γεμάτες μπάσκετ, πολύ δουλειά, πολύ παιχνίδι, πολύ ιδρώτα, πολλά δώρα αλλά κυρίως πολλές όμορφες στιγμές. Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού από την πρώτη ημέρα ξεχώρισαν με την αγωνιστική νοοτροπία και τις αγωνιστικές επιδόσεις έχοντας απέναντι τους παίκτες από όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες τις Θεσσαλονίκης.
Αποκορύφωμα τις όλης παρουσίας του συλλόγου της Έδεσσας αποτέλεσε η βράβευση του Κληντσάρη Ιωάννη(γεν. 2002) ως MVP του camp από τον ίδιο τον coach Adam Branch τον οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αν και από τους μικρότερους ηλικιακά,  χάρη στην άρτια τεχνική του κατάρτιση, την αγωνιστικότητα του σ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, τη δημιουργικότητα και την αντίληψη στο παιχνίδι, κάνοντας περήφανους τους συμπαίκτες και προπονητές του. Μάλιστα από τον τεχνικό διευθυντή των Indiana Pacers, ο μικρός του Πανεδεσσαϊκού προσκλήθηκε να συμμετάσχει με πλήρη υποτροφία  στο καλοκαιρινό TNBA ELITE CAMP την 21-27/06/2015 στο Λουτράκι, σκοπός του οποίου είναι μέσα από ένα προπονητικό επταήμερο αξιολόγησης (Try Out) να δημιουργηθεί μία ομάδα επίλεκτων αγοριών καλαθοσφαιριστών που θα στελεχώσει την TNBA GREECE ELITE TEAM IV, η οποία θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2016 για να πάρει μέρος σε Summer Camp των Cleveland Cavaliers και σε Διεθνές Τουρνουά που θα παρακολουθήσουν προπονητές Κολεγίων και High Schools.

Για την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν εδώ,  με τον ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗ Λάζαρο να κερδίζει πλήρη υποτροφία για το Summer Camp του Απόλλων Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)