Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Διοργάνωση 6ης ποιητικής-μουσικής βραδιάς




 
 «Η ποίηση είναι έργο της νεότητας. Χρειάζεται ενθουσιασμό, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Αυτά τα έχουν οι νέοι. Όσο μεγαλώνεις, κατέχεις καλύτερα τα μέσα σου. Γίνεσαι τεχνίτης, αλλά ένα ποίημα δεν χρειάζεται να είναι τέλειο για να είναι καλό».Μανόλης Αναγνωστάκης
  
ΠΗΓΗ: http://www.sansimera.gr/biographies/174#ixzz3YXfCg8O9))



ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

   Η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου και με αφορμή το έτος 2015 που είναι αφιερωμένο στον ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, διοργανώνει την 6η  ποιητική-μουσική βραδιά, αφιερωμένη στον εν λόγω  ποιητή και στους νέους και νέες (ηλικίας έως 40 ετών) ποιητές και ποιήτριες της ευρύτερης περιοχής του Νομού Πέλλας.
  Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στη ζωή και το έργο του ποιητή με προβολές εικόνων και video, απαγγελίες ποιημάτων του και μουσικά ακούσματα από τα μελοποιημένα του ποιήματα που θα ερμηνεύσει ζωντανό μουσικό σχήμα.
 Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν απαγγελίες ποιημάτων των συμμετεχόντων ποιητών/τριών, μεταξύ έντεχνων ζωντανών μουσικών ακουσμάτων από το ίδιο μουσικό σχήμα.
  Οι ενδιαφερόμενοι ποιητές και ποιήτριες μπορούν να συμμετάσχουν με ένα ποίημά τους, αποστέλλοντάς το ηλεκτρονικά στη διεύθυνση paidetpellas@gmail.com μέχρι 10-6-2015.
  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στις 9.00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του κέντρου εστίασης «Λόφος» στο Φιλίππειο Γιαννιτσών. 
  Το μουσικό σχήμα αποτελούν: Κανζίζογλου Άννα (φωνή), Κιουρκτσίδης Ανέστης (κιθάρα-φωνή), Μοσχοΐδης Παναγιώτης (μπουζούκι), Παπαϊωάννου Θοδωρής (κιθάρα-φωνή).
  Τιμή εισόδου: 5 € (περιλαμβάνει 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα ή αναψυκτικό-χυμό)
  
   Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944554354 και 6947444208.
                                  Από το Δ.Σ. της Παιδαγωγικής Εταιρείας 
                                                            Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)