Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Γρ. Γουστέρη

Την προοπτική ενός νέου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των φορέων που εκπροσωπούν κι έχουν την ευθύνη της διοίκησης συζήτησαν στο Δημαρχείο Σκύδρας, τη Δευτέρα 11/5/2015, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου κι ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Γρηγόρης Γουστέρης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν και είναι η αναβάθμιση και η βελτίωση των συγκοινωνιακών συνθηκών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση κι αύξηση του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς και η τόνωση της οικονομίας και της αγοράς του Δήμου Σκύδρας.

Συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας που έθεσαν τους προβληματισμούς και την πρότασή τους για το συγκοινωνιακό ζήτημα μ΄έμφαση στην μετεγκατάσταση του παραρτήματος ΚΤΕΛ, γιατί η υφιστάμενη θέση δεν έχει αποδώσει τ΄αναμενόμενα για το Δήμο της Σκύδρας κι έχει επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των μετακινουμένων και στην κίνηση της αγοράς. 

Αποφασίστηκε η σύγκληση ομάδας εργασίας με στελέχη αμφοτέρων των πλευρών που θ΄αξιολογήσει και θα καταθέσει αρχικές προτάσεις σχετικές με την επικαιροποίηση ή επανακαθορισμό στάσεων, γραμμών, δρομολογίων, της θέσης του υφιστάμενου παραρτήματος ΚΤΕΛ σε λειτουργικότερο κι ασφαλέστερο σημείο, τη συνεργασία στην υλοποίηση κοινών δράσεων για βιώσιμες πόλεις κ.α., και θ΄ακολουθήσει νέα συνάντηση με τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)