Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη,



Συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη, του Συντονιστή Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αβραμίδη με τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Κυριακή 3/5) στα γραφεία του κόμματος στην Αριδαία.

Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα των εγκαταστάσεων καθώς το Δ.Α.Κ.Αριδαίας έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια και ουσιαστικά πλέον συντηρείται αποκλειστικά από τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν. Τέθηκαν πολλά θέματα από τη διοίκηση όπως αυτά της θέρμανσης, του παρκέ, της μόνωσης κλπ (θέματα που όσοι δήμαρχοι και βουλευτές και να πέρασαν δεν άγγιξαν) και ενημέρωσαν τον βουλευτή περί του τι μπορεί να γίνει για να βρεθεί λύση.
Από την σειρά του ο βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον και ενημέρωσε για προγράμματα που ενδέχεται να δρομολογηθούν μέσα στον Μάιο και θα αφορά κτιριακά θέματα. Ζήτησε από τη διοίκηση έναν πλήρες φάκελο πάνω σε όλα τα θέματα και την κάλεσε στην Αθήνα για να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην επαρχία μας. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή μίας καλής συνεργασίας για το καλό του τοπικού μπάσκετ και όχι μόνο.
 


2 σχόλια:

  1. αγανακτησμένος4 Μαΐου 2015 στις 8:47 μ.μ.

    Έλεος βρε Σιφουνακη κάθε μέρα και ένα δελτίο. Σε λίγο θα βγάλεις δελτίο και για το πότε συναντάς τη γυναίκα σου. Τους καλείς να κατέβουν στην Αθήνα και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Εσύ δηλαδή είσαι ανίκανος από μόνος σου να δώσεις λύση; τους ρωτάς αν έχουν λεφτά για εισιτήρια και ξενοδοχεία. Κοίταξε να λύσεις το πρόβλημα της ακαρπίας γιατί σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς κα κυκλοφορείς και άσε τα τραίνα της Καρατζόβας και τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας δουλεύεις άσχετε 8:47μμ; σε ενοχλεί που ο Σηφάκης προσπαθεί για τον τόπο και τους συλλόγους; Το δελτίο τύπου το έβγαλε ο ΦΟΑ, δεν το βλέπεις, τόσο σε στραβώνει το αντίπαλο πάθος σου; ποιόν εξυπηρετείς; σίγουρα όχι τον κόσμο της Πέλλας και της Αλμωπίας. Φθάνει με τις ασυναρτησίες και τις αρλούμπες των κάθε λογής ανίκανων "αγανακτισμένων". Καλά κάνει ο Σηφάκης και ζητά να πηγαίνουν μαζί του οι φορείς , αυτή είναι η αριστερή πολιτική, όχι ο παραγοντισμός που τον ζήσαμε από τους βουλευτάδες τόσα χρόνια και είδαμε που φθάσαμε

      Διαγραφή

(3)