Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αισιόδοξη ότι θα εντοπίσει γρήγορα τους ληστές στο Λουτράκι




Κάτι έχει η αστυνομία





Αισιόδοξη φέρεται να είναι η αστυνομία ως προς την εξιχνίαση της ληστείας που έγινε  μετά τα μεσάνυχτα σε σπίτι στο Λουτράκι. Σύμφωνα με ασφαλείς , αλλά αδιασταύρωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες , ένας από τους ληστές , προφανώς από πολύ σιγουριά δεν πήρε όλα τα μέτρα προφύλαξης και άφησε κάποια ίχνη. Δεν αποκλείεται η αστυνομία να αξιοποιήσει και τα ευρήματα από τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι στιγμής πάντως όπως είναι φυσικό τηρείται πλήρης μυστικότητα από την αστυνομία όσον αφορά τις έρευνες.

 Να θυμίσουμε ότι ,γύρω στι 01.30  μετά τα μεσάνυχτα ,  τέσσερις άγνωστοι  οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου Full face ντυμένοι με στολές μοτοσικλετιστών, με κυνηγετικά όπλα και πιστόλια, μπήκαν στο σπίτι γνωστού καταστηματάρχη του χωριού . Mε την απειλή πιστολιών και κυνηγετικών όπλων τον ακινητοποίησαν , όπως και την γυναίκα του ,που εκείνη την ώρα κοιμόταν. 
Στη συνέχεια αφού τους δέσμευσαν με ταινία (χέρια πόδια) ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες.
Κατά την διαφυγή τους οι δράστες αντιλήφθηκαν τον 31χρονο γιο των παθόντων που επέστρεφε στην οικία του, τον οποίο ακινητοποίησαν και κλείδωσαν στην αποθήκη της οικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)