Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ημερίδα για την αναγνώριση των ιαματικών πηγών



 

Με επιστολή του προς τον  Μιχάλη Μηναδάκη Γενικό Διευθυντή crekotel λουτρών Κυλλήνης , ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων  Ιαματικών Πηγών Ελλάδας , προτείνει την διοργάνωση ειδικής ημερίδας με θέμα την αναγνώριση των ιαματικών πηγών .
Η επιστολή έχει ως εξής




Το 2014 ήταν η χρονιά που αναγνωριστήκαν Ιαματικές Πηγές και μεταξύ των πρώτων λουτροπόλεων, ήταν και αυτή της Κυλλήνης. Την εξέλιξη αυτή και εσείς την περιμένατε εδώ και χρόνια.
Στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η αναγνώριση των υπολοίπων Ελληνικών  Λουτροπόλεων.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος μας εδώ και 12 χρόνια παλεύει για αυτό το θέμα και με την ευκαιρία της αναγνώρισης θέλουμε να σας κάνουμε μια πρόταση ενισχυτικά με την προσπάθεια που καταβάλλεται.

Για την δημοσιοποίηση της αναγνώρισης και την ανάδειξη της προσπάθειας που καταβάλλεται για την λουτρόπολη της Κυλλήνης προτείνουμε τη διοργάνωση μιας ημερίδας με την συμμέτοχη του Υπουργείου Τουρισμού, των αρχών της περιοχής (Περιφέρεια και Δήμος), επιστημόνων μέλη του Δ.Σ. από πλευράς  γνώστες του αντικείμενου από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο ιαματικών πηγών.

Μέσω της εκδήλωσης, και της προβολής της αναγνώρισης της λουτρόπολης  πιστεύουμε ότι θα συμβάλουμε στην προβολή της λουτρόπολης και κυρίως σε αυτό το οποίο είναι η  εισπνοθεραπεία που για την Ελλάδα είναι η μοναδική αναγνωρισμένη λουτρόπολη

Προτείνουμε, επίσης, η ημερίδα να πλαισιωθεί και με άλλες δράσει ς (τουλάχιστον ένα τριήμερο) με εκδηλώσεις που θα σχεδιάσουμε από κοινού.
Στα πλαίσια αυτά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας είναι στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)