Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων



 
ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ




ΛΟΓΟ για διαφορετική αντιμετώπιση , κάνουν κάτοικοι της Αλμωπίας , από την πλευρά της πολεοδομίας  στην Αριδαία. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα , αναφέρουν την επιβολή προστίμου και την βεβαίωσή του στην Δ.Ο.Υ.,  σε «παράγκα» ,με τον νόμο για τα αθαίρετα.  η διωκόμενη
Μάλιστα θυροκόλησσαν την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες σε…δέντρο, ενώ ήξεραν πολύ καλά που έμενε
Εκείνο όμως που προκαλεί διάφορα σχόλια , είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία « κωφεύει  και εθελοτυφλεί» σε καραμπινάτες υποθέσεις , ενώ δίνει την εντύπωση  ότι δείχνει να έχει υπερβάλλοντα ζήλο σε μικρές περιπτώσεις  μη επώνυμων πολιτών. Πρόσφατα δε εξάντλησε κάθε ταχύτητα , πνεύμα και γράμμα του νόμου σε συγκεκριμένη περίπτωση στα ανατολικά της Αλμωπίας, μετά από ...ανώνυμη καταγγελία. Μέχρι σήμερα όμως δεν έδειξε την παραμικρή «ευαισθησία»  σε  άλλες περιπτώσεις, με επώνυμες καταγγελίες,  κάτω από την μύτη της.
Το θέμα είναι σοβαρό και θα επανέλθουμε , αφού ολοκληρώσουμε σχετική δημοσιογραφικά έρευνα , για να είναι ακόμα περισσότερο τεκμηριωμένο το ρεπορτάζ. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για διαφορετική αντιμετώπιση  των πολιτών προέρχονται από πολύ αξιόπιστες και αξιόλογες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)