Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Μπίνος: Όλα στην ώρα τους




Σε συνέντευξη που έδωσε τη Τρίτη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στο ραδιο Αλμωπία 97,1 FM   ζητημάτων .
Για τους αθίγγανους που έχουν καταλάβει το χώρο Πρασίνου στην Αριδαία, κοντά στην γέφυρα Εξαπλατάνου, απέναντι από τα σχολικά συγκροτήματα '' έχουν ζητήσει χώρο και θα μετακινηθούν σύντομα σε άλλο σημείο του Δήμου Αλμωπίας '', ο οποίος θα διαμορφωθεί για πληροί   κανόνες υγιεινής. Πρόκειται για αθίγγανους οι οποίοι  έχουν μόνιμη διαμονή και τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο. Υπάρχουν και αυτοί που έχουν δικαίωμα να παραμένουν προσωρινά , μέχρι δύο μέρες.
σε  αναφέρθηκε σε μία σειρά
Σίγουρα η εικόνα που υπάρχει , δεν ικανοποιεί κανέναν , τόνισε χαρακτηριστικά.
.Έκανε αναφορά στο θέμα της  καθαριότητας ,που βελτιώνεται διαρκώς. Με το προσωπικό που  έχει προσληφθεί με τα πεντάμηνα μέσω του ΟΑΕΔ , το έργο υποβοηθείται σημαντικά. Οι κάδοι απορριμμάτων άρχισαν να πλένονται .
Αναφερόμενος για φήμες για  αλλαγή Προέδρου στην Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ ,τόνισε ότι '' κάποια στιγμή θα γίνουν αλλαγές  με στόχο την βελτίωση της εικόνας του δήμου και όχι για να ικανοποιήσω τι θέλει ο καθένας ''.
Επίσης ανέφερε ότι έχει ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης για την επαναλειτουργία του Μουσείου των Λουτρών Αλμωπίας .Ακόμη ο Δήμαρχος Αλμωπίας είπε  ότι γίνονται προσπάθειες για την λειτουργία των Σπηλαίων των Λουτρών. Ο Υδροηλεκτρικός σταθμός βρίσκεται στο τελικό στάδιο  των διαδικασιών, για να λειτουργήσει .Για του Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας δήλωσε ότι δεν έχει σαφή εικόνα και μέσα στον Αύγουστο του  2015 θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό ,ανάλογα με την έγκριση των αιτήσεων  που θα ενταχθούν  σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ .
Έκανε γνωστό ότι η ΔΗΚΕΔΑ, από το υπόγειο του νέου Δημαρχείου  μεταφέρθηκε στο παλιό Δημαρχείο. Σύντομα το υπόγειο θα διαμορφωθεί ώστε να ταξινομηθεί και να τακτοποιηθεί το αρχείο του Δήμου.

Χαρακτήρισε ως μπάχαλο  αυτό που επικρατούσε. Τα εντάλματα ήταν πεταμένα σκόρπια , φάκελοι ,ρούχα , ποντίκια .Μια εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας '' Ούτε τα αυτονόητα δεν γίνονταν '' ,  τόνισε, αφήνοντας σαφής αιχμές για τους προκατόχους του.

4 σχόλια:

  1. '' η εικόνα που υπάρχει δεν ικανοποιεί κανεναν΄΄.
    Παρατηρητής το είπε αυτό? περαστικός? σχολιαστής αδιάφορος?
    πάντως δεν θα έπρεπε να το λέει αυτός που λυνει θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Τα διόρθωσε όλα ο αδιάφθορος. Ο ατσαλάκωτος. Ο σταρ της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΣΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕ, Ο ΙΔΙΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. NULLA PREMA NULLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαμαντη επειδη σου εδωσε μερικα χιλιαρικα αβανταρεις τον χειροτερο δημαρχο τησ αλμωπιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)