Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

"Τα φρούρια πέφτουν"...




Υπέρ του ΝΑΙ και ο Μαυραγάνης των ΑΝΕΛ...

Διαφοροποίηση και του Μαυραγάνη -η τέταρτη- με αιχμές κατά της κυβέρνησης (εκανε λόγο για "Δούρειους Ιππους", "φρούρια που πέφτουν"). Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως...
θα ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ενώ προειδοποιησε οτι τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα...






Μετά τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.,  κ. Βασίλη Κόκκαλη και Κώστα Δαμαβολίτη και ένας τρίτος βουλευτής των ΑΝΕΛ,  ο Δημήτρης Καμμένος διαφοροποιείται από την γραμμή του κόμματος σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης (Λάρισα) και ο Κώστας Δαμαβολίτης  (Ηράκλειο)  δήλωσαν σήμερα ότι θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο πρώτος μιλώντας στον  ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Εγώ όταν ψήφισα το Σάββατο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είχα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν capital controls.

Η εντολή που έχω λάβει δεν είναι για κλειστές τράπεζες. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, εκπροσωπώ τον μέσο Έλληνα, τον νοικοκύρη με τις 5.000 ή 10.000 ευρώ στην τράπεζα που φοβάται. Δεν έχω εντολή να κουρευτούν οι καταθέσεις».

Ο δεύτερος  κάλεσε τους ψηφοφόρους του  μέσω του  ρ/σ  9.84 του Ηρακλείου, να ψηφίσουν ΝΑΙ.

« Είμαι υπέρ του ΝΑΙ» ξεκαθάρισε. Σύμφωνα  με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ ο κ. Δαμαβολίτης έχει δεσμευτεί στον  Πάνο Καμμένο  ότι σε περίπτωση που διαφωνήσει με την κεντρική κομματική επιλογή θα παραδώσει την έδρα.

Ακολούθησε ο  Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος ζητάει την άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος, εκφράζοντας έτσι την διαφωνία του από την γραμμή του κόμματος.

«Η παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη» δήλωσε ο Νίκος Μαυραγάνης, που είναι με τη σειρά του ο τέταρτος βουλευτής που ρίχνει  βόμβα στο στρατόπεδο του Πάνου Καμμένου.

1 σχόλιο:

  1. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

    http://www.trikaladay.gr/vomva-saki-papadopoulou-gia-ton-varoufaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)