Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Γιάννης Σηφάκης : Ενημέρωση των αγροτών για το σχέδιο για τον νέο συνεργατισμό και την αγροτική πολιτική







Συγκεντρώσεις στην Άρνισσα για το αγροτικό και στον Αγιο Αθανλασιο για χιονοδρομικό Καιμακτσαλάν και αξιοποίηση του ορεινού όγκου


Λαϊκή συνέλευση- σύσκεψη στην Άρνισσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με την συμμετοχή του Γιάννη Σηφάκη για το σχέδιο Νόμου για τον νέο συνεργατισμό των αγροτών, το φορολογικό και γενικά το σχέδιο για την αγροτική πολιτική. Η οργάνωση ανήκε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από την Βεγορίτιδα.
Ο Γιάννης Σηφάκης συνέχισε και μέσα στο Σαββατοκύριακο τις επισκέψεις σε συνεταιρισμούς και σημεία παραλαβής ροδακίνων συνομιλώντας με συνεταιριστές και αγρότες.

Ακόμη, με πωτοβουλία πολιτών στον Αγ. Αθανάσιο και του αντιδημάρχου Έδεσσας Χρ. Βερυκούκη ο βουλευτής ενημέρωσε τους πολίτες για τις εξελίξεις σχετικά με το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν και τις απόψεις και προτάσεις που διαμορφώνονται γύρω από το θέμα αυτό. Σε όλες τις συναντήσεις συζητήθηκαν- προφανώς- οι πολιτικές εξελίξεις και υπογραμμίστηκε η ανάγκη της κοινωνίας η κυβέρνηση και οι βουλευτές της πλειοψηφίας να προσπαθήσουν να στηρίξουν την κοινωνία που χειμάζεται και να συμβάλλουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. Γιάννη ψήφισε εσύ το μνημόνιο και έλα μετά να μιλήσεις με τους αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)