Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

«Κράτος εν κράτη» υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας




ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ  ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!



Άνω –Κάτω έγινε το Δημαρχείο Αλμωπίαςτη Τρίτη. Οι φωνές γνωστού δικηγόρου χρειάστηκε να ακουστούν σε ολόκληρο το κτήριο, για να συγκινηθεί κάπως συγκεκριμένο τμήμα , Εδώ και καιρό είχε υποβληθεί αίτημα προκειμένου να διευθετηθεί καταπάτηση καναλιού  στο αγρόκτημα της Δωροθέας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται στο πότισμα κάτοικοι που έχουν χωράφια στη περιοχή. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα μέσα από τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες ,δεν έγινε τίποτα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έγραψε τους πάντες στα παλιά της τα παπούτσια. Η προϊσταμένη φέρεται να πρόβαλε κάποιες δικαιολογίες  και δεσμεύτηκε γρήγορη διευθέτηση στο…προσεχές μέλλον.
Σε άλλη περίπτωση ,η ίδια υπηρεσία έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και μέσα στην βροχή πήγε και μέτρησε με τον δημοτικό τοπογράφο παράγγα με λαμαρίνες προκειμένου να προχωρήσει στην διοικητική αποβολή συνταξιούχου γυναίκας.
Παρόντες στο επεισόδιο ήταν και Αντιδήμαρχοι που προσπαθούσαν να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο δικηγόρος δήλωσε ότι σύντομα πρόκειται να προβεί σε αναφορές , ενώ θα ζητήσει και την δίωξη των υπευθύνων για παράβαση καθήκοντος.
Κατά την άποψή του , ήταν μεγάλο λάθος η μη εκλογή  Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, διότι ορισμένοι υπάλληλοι του Δήμου δίνουν την εντύπωση ότι θεωρούν το πόστο που κατέχουν ,ως 
φέουδό τους. Τους πολίτες ως «σκουπίδια» ενώ γραφούν τον Δήμαρχο, του Αντιδημάρχους και τους αιρετούς γενικά στα παλιά τους τα παπούτσια.

7 σχόλια:

  1. γιατι τους κραταει ανεξελεγκτους
    προβλεπεται θεση Γεν Γραμ..στο Δήμο
    ιδού η ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή θέλεις να πείς ότι τον γράφουν στα @ρχιδι@ τους .Εγώ που ξέρω λίγα περι προσώπων και πραγμάτων σε πιστεύω. Ομως γιά να τον γράφουν ρε φίλε εκεί που δεν πιάνει μελάνι πρέπει να είναι πολύ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τεχνική υπηρεσία ειναι ικανή ,εαν γινόταν π.χ. σεισμός, και γκρεμιζόταν το δημαρχείο να ζητήσει πρωτόκολο κατεδάφισης και μετά να φύγει ο κόσμος!!!! Η τυπολατρεία τους είναι μεγαλύτερη απ την ουσία.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί δεν επαναφέρει τον προηγούμενο επιτυχημένο, άξιο, εργατικό, αποτελεσματικό, αδιάφθορο, δημοκρατικό, πανέξυπνο, αμερόληπτο συμπαραστάτη του δημάρχου, συγνώμη του δημότη ήθελα να πv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τεχνική υπηρεσία της πλάκας ……λέτε να μην φταίει ο Δήμαρχος ? ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΗ ΠΕΤΟΥΣΕ. ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΤΑΝ ΜΕ 2000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 2000 ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε πότε θα βρει τον μπελά του ο Δήμαρχος με αυτά τα τούβλα ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)